Frakt og returer

  Alle varer på lager sendes innen 24timer! Du vil motta et sporingsnummer på mail. Normalt vil du motta varen innen  1-3 virkedager (noen strekninger 4-5 dager). Varen kan spores på www.posten.no

  Bestiller du før kl 12.00 sendes din vare samme dag! Mange opplever å ha varen allerede neste dag!

  Frakt

  Vi har faste fraktpriser

  Alle varer sendes med posten. Spores på www.posten.no. Er du registrert kunde hos oss kan du spore pakken direkte i vårt kundeområde.

  • Du får også en SMS når pakken er ankommet ditt postkontor.
  • Handler du for under 1000,- er prisen for forsendelsen 89,-
  • For ordre over 1000,- er det gratis frakt!
  • Hjemleveringer 139,-
  Prisen for brevpost er 49,-. Alle varer som vi kan sende som brev får denne som et alternativ i kassen. I mange tilfeller vil pakken sendes som postens minipakke og da vil den leveres i postkassen din samtidig som den kan spores. Det er ikke mulig å betale med postoppkrav på brevpost leveringer! 

  Varer bestilt som postoppkrav og ikke blir hentet ut, vil vi fakturere deg frakt, returfrakt og postoppkrav gebyret. Vær derfor 100% sikker på at du har muligheten til å hente varen en gang i løpet av de neste 2 ukene.


  NorthSport.no er drevet av VacoVaco AS som er et Norskt firma så hos oss tilkommer ingen ekstra gebyrer eller utgifter.

  Leveringsalternativer

  Vi har tre raske og sikre leveringsmetoder for levering av varene du bestiller.

  Levering i postkassen

  Pakkene kan sendes med eller uten sporing og leveres rett i postkassen til kunder over hele landet innen 1 til 5 dager. Sendes pakken med sporing varsler posten deg på SMS samme dag som den leveres. Du får også sporingsnummeret på mail når varen er sendt.

  Levering i postkassen

  Pakkene kan sendes med eller uten sporing og leveres rett i postkassen til kunder over hele landet innen 1 til 5 dager. Sendes pakken med sporing varsler posten deg på SMS samme dag som den leveres. Du får også sporingsnummeret på mail når varen er sendt. 

  Pakken leveres klimanøytralt. Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp.

  Hjemlevering

  Å få pakken levert hjem på kvelden, er både enkelt og bekvemt. Leveringen skjer mellom klokken 17 og 21, og tilbudet gjelder i de fleste byer og større tettsteder. Vi varsler om forventet leveringsdag på SMS. For at kundene skal slippe å vente hjemme, sender vi også en SMS når pakken er klar for utkjøring, og ringer 30 til 60 minutter før vi kommer. Alle pakker leveres innen 1 til 3 dager og kan spores underveis. Les mer om hjemlevering på kvelden

  Se postens egen video om leveringsalternativene under:

  Retur

  Vi tilbyr 30 dager åpent kjøp!
  Det betyr at du kan sende ubrukte varer i orginalemballsje tilbake til oss.

  Ønsker du å bytte varen du har fått i et annet produkt eller størrelse? Ta kontakt med oss så får du returskjema. Du vil da også få en returlapp som du kan teipe på pakken for å returene pakken. Det eneste du trenger å gjøre er å levere den på postkontoret. Du vil bli belastet 89,- for returfrakt. Du vil motta en faktura for returfrakten i etterkant. Har du betalt med kort, refunderes beløpet minus returfrakten (89,-). Vi sender den nye varen portofritt. Husk at varen må være ubrukt for at den skal kunne returneres. Husk å inkludere ordrenummer når du kontakter oss.
  Du kan kontakte oss på salg@northsport.no

  Retur adresse:
  NorthSport
  Hellenvegen 1
  2022 Gjerdrum

  Angrerett

  Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser 7. Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere varen til selgeren selv om det ikke er noen mangel ved den og selv om den ikke er levert.Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 30 dager etter at varen, de foreskrevne opplysninger om angreretten og angrerettsskjema er mottatt. Mottar kjøperen angreskjema og de nødvendige opplysningene på et senere tidspunkt enn ved levering av varen, begynner angrefristen å løpe fra den dagen kjøperen mottar angrerettsskjema og opplysningene. Har kjøperen ikke mottatt tilstrekkelig informasjon eller angrerettsskjema, vil angrefristen likevel gå ut 3 måneder etter at varen er mottatt. Dersom kjøperen ikke har fått informasjon om angrerett i det hele tatt, vil fristen være 1 år.Meldingen fra kjøper til selger om bruk av angreretten bør av bevishensyn være skriftlig(angrerettsskjema, e-post, telefaks eller brev), og den må inneholde opplysninger om hvordan kjøperen vil returnere varen til selgeren.

  Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren innen rimelig tid. Selgeren er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til kjøperen innen 14 dager fra den dag selgeren mottar varen eller henteseddel eller varen er stilt til selgerens rådighet. Selgeren kan ikke fastsette gebyrer for kjøperens bruk av angreretten, men selgeren kan kreve at kjøperen skal betale kostnadene for returforsendelsen.Kjøperen kan undersøke produktet før han eller hun angrer på kjøpet. Varen må likevel kunne leveres tilbake til selgeren i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Kjøperen bør sende varen tilbake til selgeren i originalemballasjen hvis dette er mulig.Kjøperen kan ikke angre på kjøp av varer som forringes raskt, varer som etter sin art ikke kan tilbakeleveres, eller på lyd- og bildeopptak (herunder CDer, DVDer) eller datamaskinprogrammer hvor forseglingen er brutt. Det sistnevnte unntaket gjelder kunder som selger klart og tydelig har opplyst om vilkårene for bortfall av angreretten på forseglingen.

  Du finner mer informasjon under kjøpsbetingelser

  Feil i nettbutikken

  Vi gjør vårt beste for å holde nettbutikken oppdatert og informasjonen så riktig som mulig til enhver tid. Men vi tar midlertidig forbehold om at skrivefeil og tykkfeil kan forekomme. Dette kan føre til at vi ikke kan levere i henhold til det som står i vår nettbutikk.

  Skulle vi ikke kunne levere varen du har bestilt eller at den blir forsinket skal du få informasjon om dette på mail.