Om Northsport

  NorthSport satser på sportsutstyr til barn og voksne i alle alder. I dag består majoritet av produktene våre av sparkesykler og utstyr til triksesparkesykler. Vi er i dag Norges ledene butikk på sparkesykler. For oss er det viktig at du som kunde skal få tak i alt av reservedeler til det utstyret du kjøper. Derfor leverer vi alt av reservedeler til våre sparkesykler.

  Vi skal utvide med en rekke produkter fremover, slik at alle skal kunne finne utstyr som gjør det gøy å komme seg ut å være i aktivitet!

  Vi samarbeider med noen av Norges beste kjørere og støtter diverse arrangementer for å kunne hjelpe til å bringe denne spennende sporten fremover.

  Høsten 2014 utvidet vi med et stort antall produkter til fatbike. Som vi har gjort med sparkesykler ønsker vi å gjøre med fatbikes. Det er en voksende gren innenfor sykling og etter vår mening den mest morsomme formen for trening og rekreasjon. Fatbike, fat bike, fatties, tjukkaser tar mountain bike et steg videre. Det er selve definisjonen på hva en mountain bike er. Den tar deg ditt ingen andre sykler kommer frem. Vårt utvalg av sykler, utstyr, reservedeler er tilpasset fatbike-markedet og vi vil øke utvalget utover vinteren og i 2015. Ønsker du å prøve en fatbike, nøl ikke med å kontakte oss, vi har en du kan låne ;)

  Nettbutikken skal være et levende sted og vi ønsker at den like mye skal være et kompetansesenter fullspekket med informasjon, videoer og bilder. Slik at du som kunde får den beste totalopplevelsen, av produktene, på nett!

  Historie

  Fra tidenes morgen har de to gründerne av Northsport vært aktive i forskjellige aktiviter og ikke minst hatt forskjellige prosjekter. Gründerne, Roy Vegard Nilssen og Sindre Haga er barndomsvenner fra ei lita bygd, Gjerdrum, 30 minutter nord for Oslo.

  Det hele startet sommeren 2010 da det var mye tankevirksomhet rundt ulike prosjekter og Roy startet opp Aktiveleker. Først og fremst en nettbutikk som solgte leker som skulle satte ungene i aktivitet. Dette utviklet seg til å bli mer rettet mot triksesparkesykler. I 2013 var Aktiveleker den norske butikken med best utvalg innenfor triksesparkesykler. Det var også da Sindre sa opp sin faste jobb for å drive med egne prosjekter.

  Hvorfor skal det være så vanskelig å finne nok informasjon om produktene vi liker i nettbutikkene vi ønsker å handle?

  Dette var et spørsmål som hadde dukket opp flere ganger for begge oss. Vi har vært aktive i ulike former for sport. Roy har hengt sin tid under fallskjermen på ulike steder i verden. Sindre har drevet med motorsport og deriblant drifting og motocross.

  For å drive med disse aktivitetene har mye av tiden våres blitt brukt på “reasearch” og handling. Mye av dette i nettbutikker. Til vår, og alles store forergelse er det ofte vanskelig å finne riktig og god informasjon om produktene man ønsker å handle. Ikke uvanlig må man ta turen til google for å finne nødvendig informasjon etter det man er på jakt etter.

  Derfor startet vi Northsport.no. Vi ønsker å tilby dere gode produkter med all den informasjonen du trenger for å føle trygghet og tillit til å handle akuratt det du er på jakt etter. Northsport har tatt over driften til Roy`s butikk Aktiveleker. Derfor starter vi opp med alt av triksesparkesykler og utstyr. Vi vil utvide med mye spennende produkter fremover i grenene snowboard, ski, bmx, kiting med mer.