Bestselgere


  Sparkesykkelstativ

  Sparkesykkelstativ

  kr 59,00
  HangUp Prime Sparkesykkel

  HangUp Prime Sparkesykkel

  kr 699,00

  Alt til sparkesykkel!

  Her finner du alt av deler og komplette sparkesykler. Vi har stort utvalg fra alle de kjente og største merkene som produserer deler og komplette sparkesykler.Trykk deg inn på kategoriene under for å finne den typen sparkesykkel som passer deg best. Du finner mye forskjellig informasjon om sparkesykkel rundt på de forskjellige sidene. Tykk på fanen "Tech Tips`n Tricks" for å lære mer om de forskjellige typene sparkesykler vi har. Du finner også mer informasjon om kjøp, bruk og vedlikehold her.

  Lær mer om de forskjellige typene sparkesykler her!

  Kategorier

  Sparkesykkelkategorier


  Tech Tips`n Tricks

  Lær om sparkesykkel!

  Velg mellom ulike artikler om sparkesykkel. Lær deg de ulike begrepene og hvordan du skal finne en perfekt sparkesykkel for deg eller ditt barn. Vi oppdaterer jevnlig våre artikler og legger til nye.

  Du finner alt om sparkesykkel her.


  Valg av sparkesykkel

  Hvilken sparkesykkel bør jeg velge? 

  Her skal du få en liten oversikt over hvilke typer sparkesykler som finnes på markedet. Slike at det er lettere for det å gjøre et riktig kjøp enent du skal kjøpe til deg selv,barn eller barnebarn. Vi har et stort utvalg av forskjellige sparkesykler, så uansett formål bør du kunne finne en sparkesykkel som passer. Trenger du hjelp er det bare å ta kontakt med oss.

   

  Bruksområde

  Det som er viktig å tenke på når man skal kjøpe seg en sparkesykkel er hva man skal bruke den til. Skal den kun være et transportmiddel, lek kombinert med transport eller skal den brukes til triksing? I dag får du sparkesykler fra noen få hundrelapper til flere tusen kroner og det er store kvalitetsforskjeller.

   

  Triksesparkesykler (freestyle scooters):

  Sparkesykkelen er ikke lenger bare et transportmiddel men har blitt en favoritt blant mange unge til lek og triksing. Triksing med sparkesykkel blir en kombinasjon av bmx sykkel og skateboard, og gir unike muligheter for nye triks. Disse sparkesyklene er av vesentlig høyere kvalitet enn vanlige sparkesykler. De er laget for å tåle høye hopp og harde landinger. Prisklassen for disse sparkesyklene ligger fra 700kr til 4000-5000kr. 

  Skal du ha en sparkesykkel som holder lengre, tåler mye hopp og triks og samtidig er et godt transportmiddel er trikse sparkesykkel et sikkert valg. En av grunnene til at de tåler mer er at de består av mer helstøpte deler, du kan f.eks ikke legge den sammen slik man kan med vanlige sparkesykler.

   

  Vanlige Sparkesykler

  Disse ser du over alt. Vanlige sparkesykler fåes kjøpt stort sett i de fleste sports og leketøys butikker. En rekke matbutikker og jernvarehus selger også disse. Disse sparkesyklene kan legges sammen. 
  Skal man bruke sparkesykkelen mye til transport til og fra jobb anbefaler vi en sparkesykkel med litt større hjul.  

   
   

  Elektriske sparkesykler

  Sparkesykler med motor, veldig morsomt men desverre ikke love å bruke på offentlige veier i Norge. De bateridrevende sparkesykklene har faktisk den siste tiden blitt veldig bra og fungerer godt til transport. På den andre siden forbrennes ingen kalorier ved bruk av disse.

  Drifte sparkesykler/svinge sparkesykler

  Dette er sparkesykkler som kan svinge på spesielle måter, fler av dem kan også generere fart ved å sving frem og tilbake. Disse er veldig populære blant unge da de fungerer godt til transport men er ekstra morsomme å leke med.


  Problemer?

  Ta kontakt med oss på salg@northsport.no, tlf: 92629770, eller bruk chat/kontaktskjema nederst til venstre. Vi vil prøve å hjelpe deg så godt vi kan!

  Chat vil ofte bli besvart store deler av døgnet. Svarer vi ikke legg igjen e-post adressen så får du ofte svar i løpet av noen time eller neste virkedag. 

  Siste Nytt


  HangUp Prime Sparkesykkel

  HangUp Prime Sparkesykkel

  kr 699,00

  Nyeste Produktvideoer


  HangUp Prime Sparkesykkel

  Sparkesykler til alle!

  Sparkesykkel er moro for ung som gammel! Enten du skal pender og skal rask til et kollektivt knutepunkt, trikse i parken eller er en liten 2 åring som skal trene balansen så finnes det en sparkesykkel som passer.

  Sparkesykkel er en sport og fritidsaktivitet som har vokst voldsomt de siste årene. Det finnes i hovedsak 4 forskjellige typer sparkesykler: transport sparkesykler, triksesparkesykler,terrengsparkesykler og barnesparkesykler.

  Triksesparkesykler:

  Dette er solide sparkesykler som er laget for å tåle hopping og triksing. De fungerer også utmerket til transport og det er denne typen sparkesykler vi anbefaler til aktive barn. De er mer solide da de ikke kan legges sammen, delene er også sterkere som gjør at du kan hoppe uten at du trenger å være for at sparkesykkelen klapper sammen. Det finnes et stort utvalg av deler til disse sparkesyklene, slik at man kan oppgradere og sette sitt personlige preg på sparkesykkelen.

  Mer om triksesparkesykler finner du her.

  Transportsparkesykler:

  Dette er sparkesykler som er laget for transport – perfekt for deg som skal rask til t-bane, buss eller tog. Her finner du modeller som er laget både for voksene og barn. Disse modellene kan enkelt legges sammen slik at de er lette å ta med på på f.eks t-bane,buss eller tog. Høyden kan enkelt justeres slik at sparkesykkelen passer både barn og voksene.

  Mer om sparkesykler til transport

  Terrengsparkesykler (Dirt Scooters):

  Dette er sparkesykler med lufthjul som gjør at de takler flere typer terreng som; stier, hardpakket snø og grusveier. De er solid bygget og tåler hopping og hard bruk. Disse sparkesyklene er ikke like raske men perfekt hvis du skal bruke sparkesykkelen på mange typer underlag.

  Sparkesykkel til barn:

  Dette er sparkesykler som er spesielt designet til små barn. Ofte med 3 hjul foran for tygg og enkel bruk. Dette er sparkesykler som passer for barn under 4 år. Både triksesparkesykler og transporsparkesykler har egene sparkesykler tiltenkt de mindre barna 4-7år.   

   

  Du finner mer informasjon om de forskjellige typene sparkesykler her. 

  Flere guider om kjøp og vedlikehold finner du her.