Triksesparkesykkel

  En triksesparkesykkel er en sparkesykkel som er laget for å tåle hopping og triksing. Det er også en sparkesykkel som fungerer utmerket godt til transport. Valg av en triksesparkesykkel er mye smak og behag. De fleste sparkesyklene ligger i høyden rundt 80cm.

  De fleste triskesparkesykklene passer barn fra 8 år og oppover.
  Barn under 8 år bør ha en triksesparkesykkel med en høyde på under 80cm.
  Fra 8 år anbefaler vi en sparkesykkel med høyden fra 77-85cm
  Det er ikke noe problem for yngre barn å bruke en trikesparkesykkel med det er ikke optimalt mtp triksing.

  Kjøp av triksesparkesykkel

  Hva er en triksesparkesykkel?

  Først er det viktig å skille mellom vanlige sparkesykler og triksesparkesykler. Triksesparkesykler er sparkesykler som er laget for å tåle hopp og triks. Triksesparkesyklene fungerer også meget godt til transport og har ofte en lenger levetid enn en normal sparkesykkel da de svake punktene er forsterket.

  En triksesparkesykkel kan ikke legges sammen eller justere høyden. Dette gjør at sparkesykkelen tåler mye mer da dette er ofte svake punkter på en sparkesykkel. Vi anbefaler å bruke triksesparkesykler til transport da bar og ungdommer ofte hopper og leker med sparkesykkelen.

  Fordeler ved kjøp av triksesparkesykkel

  • Du får en sparkesykkel med solid konstruksjon
  • Den fungerer utmerket til transport
  • Mer populær blant de unge

  Høyde ved kjøp av triksesparkesykkel:

  Man kan ikke justere høyden på styre på en triksesparkesykkel. De aller fleste sparkesyklene er laget for å passe barn fra 8 år og oppover. Men det finnes også egene modeller som er spesielt designet til barn fra 4-7år. 

  Skal du kjøpe sparkesykkel til noen som er yngere enn 8 år bør du velge en sparkesykkel som er under 80cm i total høyde.
  Er barnet 8 år eller eldre bør høyden være mellom 77-85 cm 

  Bestselgere  Her finner du vårt utvalg av komplette sparkesykler
  per side

  per side

  Sparkesykler til triksing! 

  Vi har et enormt utvalg av forskjellige komplette sparkesykler til triksing. Enten du er erfaren eller nybegynner vil du finne en sparkesykkel som passer deg. 

  Med over 35 forskjellige spareksykler som er laget for triksing har vi Norges desidert største utvalg. Du finner spareksykler til triksing i prisklasser fra 799,- til opp mot 3499,-. Forskjellene går på styrke, vekt og hvilke materialer sparkesykkelen er bygget opp av.

  Vi har de største merkene i Norge som Lucky, District, MGP, Blunt, Crisp og mange,mange flere. 
  Uavhengig av hvilken sparkesykkel du velger vil du finne et godt utvalg av reservedeler hos oss.