Stort utvalg av deler!

  Vi har deler til de fleste triksesparkesykler på markedet. Enten du skal oppgradere sparkesykkelen din med nye deler eller trenger å bytte slitedeler slik at sparkesykkelen blir 100% igjen. Er det deler du er usikker på om passer på din sparkesykkel så er det bare å ta kontakt med oss så hjelper vi deg å finne det som passer. Ønsker du custom komplett sparkesykkel, ta kontakt med oss for et godt tilbud på delene og vi bygger den for deg gratis.

  Kategorier
  Informasjon om deler

  Lær mer om delene på sparkesykkel! 

  Når man begynner med triksing på sparkesykkel vil det være endel deler som slites. Det er lurt å lære seg hvordan de forskjellige delene fungerer sammen og hvilke systemer man har på sparkesykkelen sin. Det er ikke vanskelig å skru på sparkesykkel men krever litt tolmodighet å lære seg hvordan de forskjellige delene fungerer. Under finder du guider og forklaringer på hvordan ting fungerer, vi oppdaterer vår informasjon fortløpende. 

  Bar:

  Bar er på det vi kaller godt norsk styre. Styrene kommer i forskjellige varianter etter hvordan compression system de skal passe med. Bars kommer også i to forskjellige tykkelser. Det er oversized (34,9mm) og standard (32mm).
  Designet på baren deles ofte inn i Y og T-styre .

  Mer informasjon om bars. (kommer)

  Deck: 

  Deck er den plata du står på. Den er som oftest produsert i aluminium. Vi deler decks inn i 2 kategorier: Integrated og Non-Integrated. Forskjellen er hvilken type headsett (styrelager) man bruker på decket.

  Du kan lese mer om decks her.

  Headsett:

  Headsett er styrelagert på sparkesykkelen. Dette er en slitedel som må byttes av og til. Vi deler headsett inn i to forskjellige kategorier. Det er non-integrated og integrated. Non-integrated skal brukes på non-integrated decks og integrated på integrated decks. Headsett kommer i en standard størrelse slik at de skal passe alle decks uavhengig av merke. I dag har de fleste litt dyrere sparkesykler integrated headsett. 

  Les mer om integrated headsett her.

  Fork: 

  Fork er forgaffelen på sparkesykkelen. De kommer i forskjellige varianter etter hvordan compression system man bruker. Compression systemet er det som binder forgaffel,headsett og styre sammen. De fleste forgafler i dag er laget av et stykke stål eller aluminium. 

  Les mer om forgaffel her.

  Compression: 

  Dette er vitig å forstå! Forstår du de forskjellige typene compression systemene er det veldig enket å bytte delene på sparkesykkelen! Compression systemet er det som holder styrelageret (headsettet) sammen og gjør det enkelt å etterstramme når slark oppstår. 
  Headsettet (styrelageret) må etterstrammes av og til, det gjøres enkelt ved at man strammer en bolt. 

  Lær mer om compression på sparkesykklel her. 

  Hjul:

  Hjul på sparkesykkel består av 2 kulelager. Det to vanligste størrelsene er 100mm og 110mm. 

  Du kan lese mer om hjul til sparkesykkel her.

  Bestselgere


  River Flash Floods Kulelager

  River Flash Floods Kulelager

  kr 239,00
  Proto Street Lube Voks

  Proto Street Lube Voks

  kr 59,00
  Tilt SCS Clamp

  Tilt SCS Clamp

  kr 799,00
  Lucky LS Forgaffel

  Lucky LS Forgaffel

  kr 649,00
  Låsemutter 8mm

  Låsemutter 8mm

  kr 9,00
  Raptor Cory V Håndtak

  Raptor Cory V Håndtak

  kr 119,00

  Siste Nytt


  FKD Snow Camo Griptape

  FKD Snow Camo Griptape

  kr 79,00
  FKD Camo Griptape

  FKD Camo Griptape

  kr 79,00
  Lucky Steely 100mm Bremse

  Lucky Steely 100mm Bremse

  kr 179,00
  Lucky SCS Clamp

  Lucky SCS Clamp

  kr 569,00
  Lucky Evo Art Grip Tape

  Lucky Evo Art Grip Tape

  kr 89,00
  Striker Essence Hjul

  Striker Essence Hjul

  kr 349,00

  Nyeste Produktvideoer


  UrbanArtt Maxime Signature hjul