Er du usikker på hvilket styre som passer til din sparkesykkel er det bare å sjekke om det er sliss neders (kutt) og måle hvilken diameter styre har. Da kan du enkelt finne riktig styre i nettbutikken. 

  Når du velger nytt styre til din sparkesykkel er det viktig at du velger riktig i forhold til det compression systemet du har på sparkesykkelen.  Du kan lese mer under compression på våre produktinformasjonsider nederst. Bars til sparkesykkel deles inn oversized og stadard etter diameteren på baren. 


  per side

  per side

  Bars til sparkesykkel

  Her finner du et stort utvalg av bars til sparkesykkel, eller styre som det heter på godt Norsk. 
  Bars til sparkesyekkel kommer i forskjellige design og materialer.

  Man kan dele bars inn etter design inn i to kategorier Y-bars; dette er bars med Y form.
  Den andre T-styre som er et noe enkere design. Hva man synes er best å kjøre med er høyst individuelt.

  Baren til sparkesykkel deles inn om den er oversized(35mm) eller ikke (32mm). Dette er diameteren på baren og er viktig mtp hvilken clamp/compression man bruker. Mange clamps passer både oversized og normal da man kan legge en shim i clampen. En shim er et lite stålinnlegg som gjør at clampen passer mindre bars. 

  Det som er er viktig når man kjøper bar til spareksykkelen er at den den passer med compression systemet du bruker.Hvilke compression baren passer finner du unner fanen tilleggsinformasjon på produktsidene. 
  De fleste bars kan modifiseres til å passe forskjellige compression systemer.
  Du finner mer infromasjon om compression her.