Vi har et stort antall forskjellige decks til sparkesykkel. Man deler decks inn i to kategorier non-integrated og integrated. De aller fleste decks vi har er integratet. Det vi si at styrelageret (headset) ligger inne i decket. Dette gjør at det er lettere å montere samt da det er bedre beskyttet.  De fleste decks vil passe alle integrated headsetene vi har, det er kun noen få decks som bruker egen type. 

  Bestselgere


  Ethic Wax

  Ethic Wax

  kr 49,00
  Phoenix Session Deck

  Phoenix Session Deck

  kr 1 249,00
  Proto Street Lube Voks

  Proto Street Lube Voks

  kr 59,00
  AO Stealth Deck-Grå-540mm

  AO Stealth Deck-Grå-540mm

  kr 1 799,00
  UrbanArtt V One Deck

  UrbanArtt V One Deck

  kr 999,00
  UrbanArtt Trail Rasta Deck

  UrbanArtt Trail Rasta Deck

  kr 1 199,00
  Bones Rat Wax

  Bones Rat Wax

  kr 49,00

  per side

  per side

  Decks til sparkesykkel

  Decks er plata man står på. Det er er den man fester hjul, forgaffel, headset og bremsen til, slik at det blir en komplett sparkesykkel. 

   
  Det finnes et stort antall decks til sparkesykkel i forskjellig farger og fasonger. De fleste decks til sparkesykkel er produsert i aluminium. 
   
  Vi deler decks til sparkesykkel inn i to hovedkategorier. 
  Integrated decks til sparkesykkel og non-integrated deck til sparkesykkel. 

  Integrated decks har headsettet (styrelageret) integrert i selve decket. Nesten alle decks vi selger løst er integrated, disse er det lettere å montere headsettet i og headsettet er bedre beskyttet. 
   
  Non-integrated her er styrelageret montert uten på selve decket og det er litt vanligere å montere headesettet da man må sette på headcups som lageret ligger i. 
   
  Vi har alle de mest populære deckene fra de mest kjente merkene innen sparkesykkel som District, Ethic, Lucky, Urbanartt, Addict og mange flere.