Hopp til innholdet

Drone som tar liten plass – DJI Mavic Mini

Den nye mini-dronen fra DJI, Mavic Mini er utrolig kompakt og har en ekstremt lav vekt på under 250 gram, allikevel har den et innebygget kamera og mange fine funksjoner.
Mavic Mini er derfor en kjempefin drone å ha i sekken med seg på tur.

DJI Mavic Mini /Kjell & Co

DJI Mavic Mini er en ultraportabel og lettflydd drone med mange kule funksjoner til tross for en «budsjettpris». Det er fullt mulig å få tak i enda billigere droner, men om du ønsker en kvalitetsdrone med lang flytid vil denne være et godt valg.

DJI Mavic Mini /Kjell & Co

Denne dronen kan starte og lette automatisk, og den har en snedig returfunksjon som gjør at den kan fly av seg selv tilbake til startpunktet. I tillegg kan den sirkulere rundt statiske gjenstander, presisjonsmodus, sportsmodus med høy hastighet (47 kmt) og selfiemodus.

Dronen veier kun 249 gram og er ekstremt kompakt når den er pakket ned og den har et imponerende kamera på 2.7K til tross for sin størrelse og vekt.

DJI Mavic Mini /Kjell & Co

DJI Mavic Mini vil være en god innstegsdrone for deg som har lyst til å teste ut det å filme naturen – og deg selv på tur. Du kan se hva dronen filmer via smarttelefonen og med en flytid på nærmere 30 minutter kan man fange mange gode minner sammen.


For Lysende Ideer /Lampedeler.no
For Lysende Ideer /Lampedeler.no
Mer  Treningsklokke med musikk og bluetooth - sync med spotify