Hopp til innholdet

Turkopp Emalje | Håndlagde emaljekopper til tur

Disse flotte emalje turkoppene fra United by blue kommer i mange vakre motiv, flotte farger og forskjellige størrelser. En turkopp i emalje er hardfør og tåler godt å ligge løst nederst i ryggsekken på lange turer, og vil bli en fast og trofast turkamerat.

Det flotte med disse unike og håndlagde emaljekoppene til tur er at de passer like fint til kaffe og kakao, som en en varm kopp suppe. Ettersom fjellkoppene er emaljert er det nærmest uungåelig at man etter noen år ikke mister dem i bakken eller på en stein, heldigvis tåler koppene fint litt røff behandling, men det vil kanskje flise av noen emaljebiter over tid. Noe som bidrar til å gi koppen din sin helt unike historie.

Fjellkopper i marius mønster /Hyttefeber.no

Nordic lager kjempeflotte turkopper av emalje, men også mye annet spennende. Deres serie av turservise består også av emalje-tallerkener, skåler, gryter og te/kaffe kanner. Alle produktene holder høy kvalitet i stål med en lekker og glansfull overflate av emalje.

Nordic emalje kanner, tallerkener og kopper. Perfekt til tur og camping /Outnorth.no

Nordic er en kjempefin serie av turkopper som er laget av emalje og som har klassiske nordiske dyremotiver i sort og hvitt dekorert rundt emaljekoppene. Kjempeflotte som tur og hyttekopp i god emaljert kvalitet og en myk rund kant langs toppen som gjør at turkoppene er svært behagelige å drikke fra.

Nordic emaljekopp med elgmotiv /Hyttefeber.no
Nordic emaljekopper med friluftsmotiver /Hyttefeber.no
Nordic emaljekopper med friluftsmotiver /Hyttefeber.no

De håndlagde emaljekopper er perfekt til tur, og passer til både kaffe, te eller varm suppe fra bålet.

Fjellkopp på bålet

Høy kvalitet emaljert kopp som består av stål og er hånd-dyppet i emalje to ganger for å skape en så sterk kopp som mulig.

Koppene tåler fint oppvaskmaskinen, og selvfølgelig også å stå over et bål, åpen flamme eller en primus.

Disse emaljekoppene er derfor perfekte å ha med seg i sekken og bruke som en fjellkopp på tur.

Fjellkopper fra United by blue /Hyttefeber.no
Flotte og robuste emaljekopper i tradisjonelt marius mønster /Hyttefeber.no

Emaljen på slike kopper har en tendens til å flake, eller bryte av etter tid og bruk, stålet under vil oksidere, men vil aldri kunne knuse.

Pluss, eventuelle små knekker du måtte få i emaljen fra tidligere turer eller overnattinger bidrar bare ekstra godt til sjarmen.

Turkopp i flotte motiv

Fjellkoppene kommer i mange fine motiver, farger og størrelser. United by blue lager også en større variant av emaljekoppen som passer fint til f.eks suppe, nudler eller annen mat.

Det finnes mange vakre motiv og mønster å velge mellom, blant annet emaljekopp i det folkekjære og tradisjonsrike marius-mønsteret. Marius Emaljekoppene kommer i hvit og blå og er laget av emaljert stål som tåler en støyt, disse finnes også i barnestørrelser.

Marius turkopper /Hyttefeber.no
Koselige emaljekopper med mummi motiv /Hyttefeber.no

Den perfekte jaktkopp?

Med stødig kvalitet av stål og dobbel-dyppet emalje vil disse emaljekoppene være fine å bruke på tur og under jakt.

Med sine koselige design i flotte farger og motiver kan hver og en i familien finne sin egen favorittkopp. En slik kopp er også en perfekt liten gaveide til en kollega, venn eller familiemedlem som er glad i å gå på tur, til jakt eller være ute i det fri.

Noe av det fine med disse emaljekoppene er at de fint tåler å stå direkte over et bål eller en primus. Slik kan du enkelt og raskt varme deg en kopp over glørne en sen og kald vinterkveld.

Med en emaljekopp kan du nyte frokosten i det fri – eller du kan selvsagt også bruke disse dekorative koppene hjemme også.

De fine motivene gjør at hvert familiemedlem kan ha sin faste kopp på hytta eller teltturen og den høye kvaliteten på emaljekoppene gjør at disse vil vare i mange år og til flere turer til fjells.

Les gjerne mer om Terreng El-Sykkel – Actionfylt sport i skog og fjell med offroad E-Sykkel, Raske sparkesykler – Elektrisk sparkesykkel for deg som vil ha mer fart eller Adidas Militærsko – Superlette og komfortable støvler fra Adidas.