Hopp til innholdet

Smarte manualer som kan vekt justeres – Perfekt for hjemmetrening

Justerbare manualer har mange fordeler, ikke bare er det enklere enn noen gang å kunne øke belastning og vekt gradvis, men manualer som kan justeres er også svært plassbesparende. Bowflex systemet er ett av de mer kjente justerbare manualene for hjemmebruk og hjemmetrening. Disse vektmanualene selges som sett i par og man kan enkelt justere vekten man ønsker ved å vri på skiven.

Smarte justerbare vektmanualer – perfekt for hjemmetrening /Treningspartner.no
Plassbesparende og praktisk til hjemmegym /Treningspartner.no

Disse justerbare manualene erstatter 15 sett med håndvekter og kan justeres fra 2 til 24 kilo, men det finnes også en større variant som kan justeres fra 4 kg til 41 kg for deg som ønsker store vektmanualer til hjemmetreningen.

For å justere vekten på manualen plasseres den i stativet, deretter vrir man på ønsket vekt og løfter opp manualen. Dersom du ønsker å øke eller senke vekten kan du plassere den tilbake og vri om på ønsket vekt. Man behøver derfor ikke å skru av endefester og bytte om på vektskiver manuelt.

Juster vekt ved å plassere manualen i stativet og vri om til ønsket vekt /Treningspartner.no
Bowflex justerbare vektmanualer /Treningspartner.no

Bowflex manualene har et kjempegodt grep som høster mye ros. Med sitt store justerbare vektområde kan du gjøre tunge øvelser som skuldertrekninger og lunges, samt lettere øvelser som curls og hevninger. Bytt enkelt fra den ene øvelsen til den neste, og ved å dreie på en skive kan du endre motstanden, slik at du gradvis kan øke styrken.

Vri enkelt om til ønsket vekt og belastning /Treningspartner.no

Trening med frivekter er en veldig bra treningsform. Du gjennomfører naturlige og funksjonelle øvelser som bygger styrke og balanse på samme tid. Med håndvekter som kan justeres vil du også lettere kunne føle progresjon, samt du vil spare mye plass i hjemmegymet.

Les gjerne mer om SUP Paddleboard – En Kjempegod Trening for hele kroppen, Pullrope med sugekopp og Gåmølle – Kompakt tredemølle for gåing og mosjon hjemme.