Hopp til innholdet

Masseringspistol – Hvordan bruke en håndholdt massasje pistol.

Massasjepistolen har blitt en populær trend for hjemmebehandling av muskler og restitusjon, en håndholdt massasje pistol har som mål å øke blodstrømmen i musklene og løse opp stive områder.
En massasjepistol fungerer på mange måter som tradisjonelle skumruller – eller vibrerende skumruller, bare mer effektiv og enklere i bruk.

For å bruke en massasjepistol stiller man den simpelthen inn mot hud og muskler og lar den massere og pulsere mot kroppen og ømme muskelområder. Det er ikke nødvendig å trykke massasjepistolen ekstra hardt mot huden eller musklene, men beveg den heller saktere over muskelområdet og kos deg med massasjen.

Abilica MassageGun Pro /X-life.no

Regun Home er en massasjepistol fra Abilica som lar deg massere og behandle ømme muskelgrupper hjemme eller på farten. Kjempefin å bruke dersom du har opplever harde og følsomme muskler etter en kraftig styrketreningsøkt eller sliter med ømme muskler og stiv nakke. Massjepistolen gi opptil 3200 repetisjoner av vibrasjoner, og skaper et høyt nivå av nevronal stimulering, noe som skaper større stimulering enn det er mulig å få til med en manuell massasje.

Regun Home serien fra Abilica /X-life.no

Til ømme muskler og stiv nakke

En av de store fordelene vil være at du kan massere deg selv og ømme muskler hjemme i fred og ro etter en hard treningsøkt. Man kan også bruke en massasjepistol dersom man opplever en stiv nakke og ønsker å varme opp og løse opp nakkemuskulaturen på egen hånd.

Abilica massasjepistol mot stiv nakke og ømme muskler /Xlife.no

Det er samtidig verdt å merke seg at en massasjepistol kommer i mange varianter, hvor noen er svært kraftige og beregnet på personer med stor muskelmasse. Prøv deg derfor frem med lav innstilling i starten og bruk massasjepistolen i intervaller med en dag eller to pause imellom.

Mer  Vil du ha en skarpere kniv? Hvordan slipe en kniv
En massasjepistol er et godt hjemmealternativ til tradisjonell massasje mot stiv nakke

Dersom du har en øm muskel som du ønsker å løsne opp, f.eks et stramt, knotete område av muskler som er smertefull eller følsom kan du la massasjepistolen bevege seg over dette området i noen minutter. det kan være verdt å merke seg at massasjepistolen er mest effektiv når den må jobbe mot muskelgrupper og det vil føles ubehagelig dersom den benyttes mot ledd eller tynne muskelområder på kroppen.

Massasjepistoler benytter vibrasjonsterapi på lik linje med vibrerende skumruller eller plattformer og er en behagelig form for muskelterapi som vibrerer musklene og hjelper dem med å slappe av og stimulere blodgjennomstrømningen.

En Massering pistol kan brukes mot alle muskelgrupper /Mystuff.no

PerformanceGun er en best-i-test modell som er svært stillegående og brukes av både profesjonelle behandlere og hjemmebrukere, i tillegg kommer den i flere varianter utifra hvor mye du ønsker å investere av penger og hva slags funksjonsbehov man måtte ha.

Massasjepistol med mange funksjoner /Mystuff.no

PreformanceGun massasjepistol er med på å:

  • Øke blodsirkulasjon og lymfatisk strøm
  • Åpne opp vev 
  • Redusere melkesyre i musklene
  • Aktivere nervesystemet og andre muskler
  • Brukes av fotballspillere i Eliteserien og i Europa.
  • Mer effektiv, fjerner melkesyre raskere enn før
  • Åpner vonde knuter og ømme muskler
Masseringspistolen kommer også i en lite-versjon for deg som ønsker enkel bruk /Mystuff.no

Les gjerne mer om smarte og gode løpeklokker for trening, tren hunden din med en trekksykkel/trekk-sparkesykkel, eller sus avgårde i en elektrisk moped som kan kjøres på veien. Vi har også laget tips til gode oppblåsbare kajakker og kjempefine emaljekopper til tur og camping.