El-Moped – Kule og lovlige elmopeder til voksne 45km/t

Elektriske mopeder har vokst i popularitet, først og fremst er det voksne som kjøper disse for å bruke dem som et mikrotransportmiddel i nærområdet sitt, eller for å komme seg frem og tilbake fra jobb på en litt raskere måte. Her kan du se noen tøffe el-mopeder i chopper og retro look med lang rekkevidde og sterk motor som fint kan brukes av voksne til jobb og fritid.

El-mopeder kan registreres i Norge, og det koster 500 kroner for registreringen av disse modellene. Det er ingen andre avgifter tilknyttet registrering av en el-moped, men du må ha gyldig forsikring.

El-mopeder kan du kjøre med AM på førerkortet (tidligere M). Dersom du har motorsykkel eller bil-lappen kan du også kjøre alle typer mopeder, også elektriske. Se video av en el-moped fra Mibostyling under.

El-moped med skilt – M1 modellen /Mibostyling.no

CP-1 modellen er en attraktiv ny el-moped med en sjarmerende retro-look som får deg til å glede deg til å ta denne ut på en kjøretur til butikken, ned til stranda eller til skolen. El-mopeden kan registreres (koster 500 kroner) og kan etter det brukes fullt lovlig på norske veier.

  • Stort batteri
  • 120 km rekkevidde
  • Retro design
Elektrisk moped i kul retro stil /Mibostyling.no

Perfekt for deg som er ute etter et billig ekstra framkomstmiddel til korte turer eller til ungdommen. CP-1 modellen har et stort 40AH batteri som gir en rekkevidde på opptil 120 kilometer og har en toppfart på 45 kilometer i timen.

El-Moped med tre hjul /Mibostyling.no

Elektriske mopeder og rekkevidde

Med en rekkevidde på mellom 65 – 80 kilometer, toppfart på 45 km/t og robust byggekvalitet som fint tåler førervekt på opptil 200 kg kan du med en el-moped suse avgårde i stillhet og komfort. En el-moped har som oftest en motor på omtrent 1500 watt, noe som er mer enn nok for å dra deg lett opp de bratteste bakker og gir deg god akselerasjon.

God komfort for voksne /Mibostyling.no
X3 modellen med 80 kilometer rekkevidde /Mibostyling.no

Et mindre alternativ er Windgoo B Series som er en meget smidig el sykkel moped med en sterk og lett aluminiums ramme, med en vekt på kun 14kg. Du kan enkelt bære sykkelen inn på bussen, toget eller inn i huset. Windgoo B Series er perfekt for bykjøring, men med sine store hjul er heller ikke terreng et problem. 

I motsetning til større varianter er Windgoo mer beregnet for mikrotransport og har dermed verken like lang rekkevidde eller like stor effekt som noen av de andre modellene i denne listen. Den er derimot et langt rimeligere alternativ, og passer dermed fint for deg som simpelthen ønsker en enkel og smidig el-moped. Denne varianten kan ikke registreres.

Windgoo B Series /Mystuff.no

Hva er aldersgrensen på en el-moped?
En el-moped som går 45 km/t må man være 16 år og ha mopedlappen for å kjøre. Et annet alternativ er en el-sparkesykkel med sterk motor, men også her må du sette deg inn i aldersgrense for spesifikke modeller.

Forskjellige el-moped modeller /Mibostyling.no

Få flere spennende fritidstips på vår blogg, blant annet smart bærbart mobilt bredbånd med batteri, perfekt til tur. Sterke el-sparkesykler, offroad el-sparkesykler eller store telt, perfekt for gruppecamping.

600W el-sparkesykkel /Mystuff.no