Hopp til innholdet

Gåmølle – Kompakt tredemølle for gåing og mosjon hjemme

Har du lyst til å komme i bedre form uten å måtte gå ut døren? En gåmølle kan være løsningen for deg som ønsker mosjon og skritt inne i din egen bolig eller leilighet. I motsetning til en tradisjonell, stor og klumpete tredemølle vil en gåmølle være kompakt og som skapt for både enebolig eller små by-leiligheter.

Lange gåturer i leiligheten

Med en gåmølle kan du enkelt oppnå tusenvis av skritt og komme i bedre form, kjempefin å bruke dersom det er ruskevær, om du ønsker å komme i litt bedre form før du melder deg inn på et treningssenter eller om du simpelthen foretrekker å trene hjemme i fred og ro.

Disse gåmøllene er designet og utviklet i Japan, et land kjent for sine trangboddhet og begrensede muligheter for mosjon utendørs. Gåmøllene kommer i to versjoner utifra hvor mange funksjoner du ønsker å benytte. Etter bruk vil disse kompakte tredemøllene for gåing være enkle å rydde bort, f.eks ved å skyve dem inn under sengen.

Gymstick Walkingpad er en superkompakt, high-end gåmølle som kan brettes og legges bort eller tas frem svært enkelt. Den kompakte størrelsen gjør det mulig å få en lett treningsøkt eller en lang gåtur fra terrassen i solen, foran datamaskinen eller mens du ser på tv i stuen.

Gymstick gåmølle med adaptiv hastighet /Gymgrossisten.no

Gymstick gåmøllen er lett å plassere der du ønsker en liten treningsøkt og du kan justere hastigheten via en fjernkontroll. Gåmøllen har også en unik patentert og adaptiv hastighetsmodus som gjør at tredemøllen tilpasser seg tempoet du ønsker å gå i.

Gymstick gåmølle med adaptiv hastighet /Gymgrossisten.no

Walkingpad R1 Pro er toppmodellen innen gåmøller og kan bli brettet 180 grader, så du trenger ikke å bekymre deg for å gå tom for plass. Gåmøllen er samtidig svært stillegående slik at du ikke behøver å bekymre deg for å bråke for naboene. R1 pro passer til gåing eller lett jogging og du kan selv velge om du ønsker å bruke stativet eller ikke.

Mer  Jeans på tur og skog - Dongeribukse som turbukse?
Gåmølle – Walkingpad pro /Mystuff.no

WalkingPad A1 er den minste modellen er er en flott gåmølle for deg som ønsker en kompakt og liten tredemølle for gåturer innendørs. Denne lille tredemøllen plugger du enkelt inn i stikkontakten og via den håndholdte fjernkontrollen kan du selv bestemme tempo og fart.

En sammenleggbar tredemølle perfekt på kontoret eller i stua. Hold blodsirkulasjonen og forbrenn kalorier, samtidig som du ser på favoritt programmet, eller gjør kontorarbeid. 

A1 – Svært kompakt og liten gåmølle for innendørs trening /Mystuff.no

ZuloPad X er en lett og liten tredemølle/gåmølle, men som samtidig har en motor som yter godt. Med sin stillegående motor og ett støynivå på under 50dB betyr det at du kan gå mens du ser på TV eller også bruke den på kontoret rundt dine kollegaer uten å forstyrre.

ZuluPad X – Liten gåmølle som tåler 100kg /Mystuff.no

ZuluPad er ikke beregnet for løping, men for enkel spasering og gåturer i hjem og leilighet. ZuloPad X opptar utrolig lite plass på bare 0.5 kvadratmeter og med ultralett design på kun 17 kg kan denne enkelt flyttes på. 

ZuluPad X – Liten gåmølle som tåler 100kg /Mystuff.no

X-ERFIT RUN 100 Er en mer profesjonell tredemølle til en rimelig pris for hjemmebruk og vil gi bedre muligheter for både gåing, jogging og løping innendørs.

For deg som ønsker å komme i form vil kanskje denne tredemøllen med høyere maksfart og 3 stigningsnivåer som enkelt justeres ved et tastetrykk være et bedre valg som gir deg rikelig med alternativer og hastigheter. Tredemøllen kommer med 12 forhåndsinnstilte programmer, dette gjør det lett for deg å finne et treningsprogram som passer for deg og dine mål.

Run100 – Kompakt tredemølle til hjemmebruk /X-life.no

TP 150 er en av de høyest rangerte tredemøllene basert på erfaringene til X-life’s egne kunder og anmeldelser.
Tredemøllen er myk og fin å løpe på og med det man trenger av funksjoner.

Mer  Oppblåsbare SUP brett og Padlebrett - Enkel moro og kjempegod trening

Ettersom det meste er én hel del så er den noe tung å bære (spesielt opp trapper) men det gjør den også veldig enkel, stabil og kjapp å montere.

TP 150 – Lavt støynivå og veldig god demping /X-Life.no

TP 150 har lav støy fra motor og gir en veldig god løpeopplevelse. I kombinasjon med en underlagsmatte er dette en perfekt tredemølle for hjemmebruk og til deg som ikke ønsker at tredemøllen skal sjenere naboer eller bråke for mye.

Les mer om gode tredemøller som både tar liten plass og bråker lite.

Du kan også se lese mer om smarte, små tredemøller for hjemmebruk, gode treningstights med lomme til mobil og se disse kjempesmarte løpeklokkene for trening og løping. Se også mer om Sterke El-sparkesykler med kraftig motor – Raske & sterke sparkesykler, Oppblåsbar kajakk – Både praktisk og gøy og Kraftig batterilader til tur og friluft – Powerbank med AC 230V.