Gåmølle – Kompakt tredemølle for gåing og mosjon hjemme

Har du lyst til å komme i bedre form uten å måtte gå ut døren? En gåmølle kan være løsningen for deg som ønsker mosjon og skritt inne i din egen bolig eller leilighet. I motsetning til en tradisjonell, stor og klumpete tredemølle vil en gåmølle være kompakt og som skapt for både enebolig eller små by-leiligheter.

Lange gåturer i leiligheten

Med en gåmølle kan du enkelt oppnå tusenvis av skritt og komme i bedre form, kjempefin å bruke dersom det er ruskevær, om du ønsker å komme i litt bedre form før du melder deg inn på et treningssenter eller om du simpelthen foretrekker å trene hjemme i fred og ro.

Disse gåmøllene er designet og utviklet i Japan, et land kjent for sine trangboddhet og begrensede muligheter for mosjon utendørs. Gåmøllene kommer i to versjoner utifra hvor mange funksjoner du ønsker å benytte. Etter bruk vil disse kompakte tredemøllene for gåing være enkle å rydde bort, f.eks ved å skyve dem inn under sengen.

Walkingpad R1 Pro er toppmodellen innen gåmøller og kan bli brettet 180 grader, så du trenger ikke å bekymre deg for å gå tom for plass. Gåmøllen er samtidig svært stillegående slik at du ikke behøver å bekymre deg for å bråke for naboene. R1 pro passer til gåing eller lett jogging og du kan selv velge om du ønsker å bruke stativet eller ikke.

Gåmølle – Walkingpad pro /Mystuff.no

WalkingPad A1 er den minste modellen er er en flott gåmølle for deg som ønsker en kompakt og liten tredemølle for gåturer innendørs. Denne lille tredemøllen plugger du enkelt inn i stikkontakten og via den håndholdte fjernkontrollen kan du selv bestemme tempo og fart.

En sammenleggbar tredemølle perfekt på kontoret eller i stua. Hold blodsirkulasjonen og forbrenn kalorier, samtidig som du ser på favoritt programmet, eller gjør kontorarbeid. 

A1 – Svært kompakt og liten gåmølle for innendørs trening /Mystuff.no

X-ERFIT RUN 100 Er en mer profesjonell tredemølle til en rimelig pris for hjemmebruk og vil gi bedre muligheter for både gåing, jogging og løping innendørs. For deg som ønsker å komme i form vil kanskje denne tredemøllen med høyere maksfart og 3 stigningsnivåer som enkelt justeres ved et tastetrykk være et bedre valg som gir deg rikelig med alternativer og hastigheter. Tredemøllen kommer med 12 forhåndsinnstilte programmer, dette gjør det lett for deg å finne et treningsprogram som passer for deg og dine mål.

Run100 – Kompakt tredemølle til hjemmebruk /X-life.no

Les mer om smart og liten tredemølle for hjemmebruk, gode treningstights med lomme til mobil og se disse kjempesmarte løpeklokkene for trening og løping. Se også mer om Sterke El-sparkesykler med kraftig motor – Raske & sterke sparkesykler, Oppblåsbar kajakk – Både praktisk og gøy og Kraftig batterilader til tur og friluft – Powerbank med AC 230V.