Hopp til innholdet

Sterke El-sparkesykler med kraftig motor – Raske & sterke sparkesykler

Er du lei av at sparkesykkelen går tregt opp alle bakkene? Vil du ha litt mer kraft i bakkene og komme deg lettere frem? Her kan du se el-sparkesykler med stor og kraftig motor som kan dra deg opp bakker med enkelhet.

Norge er et land med mange fjell og stor høydeforskjell, da vil det være en fordel med en sparkesykkel som kan dra deg raskt frem. Disse el-sparkesyklene har ekstra kraftig motor som gir deg mye drag opp store bakker selv for voksne (og tunge) personer.

ByDue A3 er en superkraftig og robust el-sparkesykkel med sterk motor for selv de bratteste bakker!
Denne el-sparkesykkelen er et kraftig leketøy med doble motorer på 1000 Watt hver og med en makseffekt på 2600W!

Denne kraftige og raske sparkesykkelen er perfekt for deg som kjører mye sparkesykkel på fritid og til jobb og kanskje bor på ett sted med mye bakker og helninger. Denne kraftige sparkesykkelen vil enkelt dra deg opp høye stigninger effektivt. Den har også et design som demper godt og gir en komfortabel kjøretur.
Les mer om kraftige el-sparkesykler for offroad.

ByDue A3 – Superkraftig El-sparkesykkel for asfalt og offroad /ByDue.no
ByDue A3 –  en egen klasse når det kommer til kraft, akselerasjon og robusthet /ByDue.no

ByDue A3 er laget av ekstremt sterke materialer og har blitt testet grundig. Med ekstrem ytelse, 130kg maksvekt. kraftige dekk og god rekkevidde er dette et elektrisk kjøretøy for de bratteste bakker og offroad lek.

 • 2000W og 20 eller 55km/t
 • 2600W makseffekt
 • IP54 klassifisering
 • hydraulisk demping foran og bak
 • 9 tommers kraftige dekk
 • Doble skivebremser
 • Rekkevidde 40-65km
 • Maksbelastning 130KG
ByDue A3 – Superkraftig El-sparkesykkel for asfalt og offroad /ByDue.no
Stort utvalg tilbehør: Oppgrader din ByDue med offroad dekk for ekstra moro! /ByDue.no

ByDue 3.0 er en kraftig el-sparkesykkel som både kommer i lovlig og ulovlig modus. Med sin 1000 watt el-motor og kjempegode rekkevidde på opptil 70km kan denne dra deg raskt frem og opp stigninger. Denne elektriske sparkesykkelen har i tillegg til sin kraftige og raske motor også 10″ dekk, solide skivebremser og god demping som gjør kjøreturen mer komfortabel.

Nyhet! Ekstra kraftig sparkesykkel – ByDue 3.0 (1000W) /ByDue.no
 • 1000W Motor
 • Drar deg lett opp bratte bakker uten å miste fart
 • Slås sammen på kun sekunder
 • Kommer i både lovlig maks 20kmt og ulovlig på vei maks 45kmt versjon.
 • Komfortable 10 tommers vakuumdekk
 • Fjærdemping
ByDue 3.0 – Kraftig og komfortabel sparkesykkel med 1000 watt motor /ByDue.no

Med en maksbelastning på 120 kilo, lang rekkevidde og høy toppfart vil Bydue 3.0 være et perfekt valg dersom du er ute etter en kraftig modell som kan ta deg frem opp store bakker, raskt og uten å måtte hjelpe til.

ByDue 3.0 – Godt grep og kontroll /ByDue.no

ByDue S1 er ikke den sterkeste sparkesykkelen på denne listen, men den har allikevel en 500 watt motor med toppeffekt på 800 watt til en svært god pris. Her får du derfor en veldig god allrounder el-sparkesykkel til god pris, medium-kraftig motor og 10″ dekk med god komfort og rekkevidde opptil 50km med den største batteripakken.

Mer  Sammenleggbar Gryte og Kjele - Kompakt & Lav vekt, perfekt til tursekken og MC

En stor fordel med denne modellen er at kjernekomponenter er vanntett med IP67 klassifisering, mens resten av sykkelen har IP54 gradering. Dette gjør sparkesykkelen til en veldig god hverdagsmodell uansett vær. Siden du må ha ett nøkkelkort (medfølger) for å starte sparkesykkelen gir dette ett ekstra sikkerhetstrinn i hverdagsparkeringen.

ByDue S1 – Vanntett og sterk motor med maks 800W /ByDue.no

ByDue A2 er en kjempegod og sterk el-sparkesykkel med to svært kraftige el-motorer på 600 watt hver. De doble motorene kan i bakker og under kraftig belastning gi en makseffekt på 1000W hver. Denne sparkesykkelen kan dra deg opp i hastigheter på opptil 45km/t og en rekkevidde på opptil 5,5 mil på en ladning. Sparkesykkelen kommer også i en topphastighet sperret versjon som har like kraftig motor og de samme ytelsene bortsett fra at topphastigheten er sperret på 20 kmt iht loven.

ByDue A2 – med doble motorer på 2x1000w maks /ByDue.no

ByDue A2 er en svært robust og hardfør modell med maksvekt på 110 kg, gode bremser og fjærdemping foran og bak.

ByDue A2 – med doble motorer på 2x1000w maks /ByDue.no

ProWheels Dual V1 er en kjempesterk el-sparkesykkel med doble motorer, både foran og bak som gir deg nok av kraft til å dra deg opp selv de bratteste bakkene! Dual V1 er perfekt for deg som jevnlig bruker en el-sparkesykkel til skole eller jobb og som ønsker en sparkesykkel som kan dra deg enkelt opp bratte bakker og stigninger.

Sparkesykkelen har gode skivebremser med abs bremser og store luftfylte 8.5″ dekk, som sikrer høy komfort og god gripeevne

Doble motorer på opptil 1400 watt /Premiumtek.no

-Maks hastighet: 20 kmt med sperre, 30kmt uten sperre
-Maks belastning 125 kg
-Kan klatre stigninger opp til 15 grader
-Brems: skivebrems + E-ABS anti-lock elektronisk brems i front
-Store komfortable luftfylte dekk

Gode skivebremser og kraftige luftfylte dekk /Premiumtek.no

På Dual V1 kan man enkelt velge innstilling via displayet, denne el-sparkesykkelen kommer forhåndsinnstilt som maks 20 km/t og er derfor fullt lovlig å bruke på vei. Med en kraftig batteripakke får du en rekkevidde på hele 50 kilometer og doble motorer på tilsammen 1400W i bakkene skyver deg enkelt frem i selv de bratteste stigningene. Når man ellers kjører på flatmark går motorene ned til 700W, noe som gir mer enn nok kraft og samtidig sparer strøm.

Dual V1 – Perfekt som transportmiddel til skole og jobb /Premiumtek.no

Et annet alternativ for voksne som ønsker seg alternativ og lovlig rask transport er en el-moped. Disse kan registreres for 500,- og du kan kjøre dem med bil, mc eller mopedlappen.

Les mer om kule el-mopeder

Les mer om sparkesykler som tåler mye vekt eller tips til hvordan du kan låse en elektrisk sparkesykkel

Mer  Truger på snøen, Femundsmarka Snowshoe - De letteste trugene på markedet