Hopp til innholdet

Sterke El-sparkesykler med kraftig motor – Raske & sterke sparkesykler

Er du lei av at sparkesykkelen går tregt opp alle bakkene? Vil du ha litt mer kraft i bakkene og komme deg lettere frem? Her kan du se el-sparkesykler med stor og kraftig motor som kan dra deg opp bakker med enkelhet.

Norge er et land med mange fjell og stor høydeforskjell, da vil det være en fordel med en sparkesykkel som kan dra deg raskt frem. Disse el-sparkesyklene har ekstra kraftig motor som gir deg mye drag opp store bakker selv for voksne (og tunge) personer.

ProWheels Dual V1 er en kjempesterk el-sparkesykkel med doble motorer, både foran og bak som gir deg nok av kraft til å dra deg opp selv de bratteste bakkene! Dual V1 er perfekt for deg som jevnlig bruker en el-sparkesykkel til skole eller jobb og som ønsker en sparkesykkel som kan dra deg enkelt opp bratte bakker og stigninger.

Sparkesykkelen har gode skivebremser med abs bremser og store luftfylte 8.5″ dekk, som sikrer høy komfort og god gripeevne

Doble motorer på opptil 1400 watt /Premiumtek.no

-Maks hastighet: 20 kmt med sperre, 30kmt uten sperre
-Maks belastning 125 kg
-Kan klatre stigninger opp til 15 grader
-Brems: skivebrems + E-ABS anti-lock elektronisk brems i front
-Store komfortable luftfylte dekk

Gode skivebremser og kraftige luftfylte dekk /Premiumtek.no

På Dual V1 kan man enkelt velge innstilling via displayet, denne el-sparkesykkelen kommer forhåndsinnstilt som maks 20 km/t og er derfor fullt lovlig å bruke på vei. Med en kraftig batteripakke får du en rekkevidde på hele 50 kilometer og doble motorer på tilsammen 1400W i bakkene skyver deg enkelt frem i selv de bratteste stigningene. Når man ellers kjører på flatmark går motorene ned til 700W, noe som gir mer enn nok kraft og samtidig sparer strøm.

Dual V1 – Perfekt som transportmiddel til skole og jobb /Premiumtek.no

MyWalk T4 er en kraftig el-sparkesykkel som både kommer i lovlig og ulovlig modus. Med sin 600 watt el-motor med 1200W Makseffekt kan denne dra deg raskt frem opp bakker med helning på opptil 20 grader. Denne elektriske sparkesykkelen har i tillegg til sin kraftige og raske motor også 10″ dekk, solide skivebremser og god demping som gjør kjøreturen mer komfortabel.

Nyhet! Ekstra kraftig sparkesykkel – MyWalk T4 (Max 1200W) /Mystuff.no
 • Max 1200W. Nominell 600W
 • Drar deg lett opp bratte bakker uten å miste fart
 • Slås sammen på kun 5 sekunder
 • Frontlys, bremselys og blinklys
 • Komfortable 10 tommers lufthjul
MyWalk T4 – Kraftig og komfortabel sparkesykkel med 600 watt motor / Mystuff.no
600 watt motor / Mystuff.no
MyWalk T4 – Kraftig og komfortabel sparkesykkel med 600 watt motor / Mystuff.no

Med en maksbelastning på 120 kilo, lang rekkevidde og høy toppfart vil Mywalk T4 være et perfekt valg dersom du er ute etter en kraftig modell som kan ta deg frem opp store bakker, raskt og uten å måtte hjelpe til. Med denne kan du kjøre opp hellinger på 20 grader med letthet.

MyWalk T4 – Godt grep og kontroll / Mystuff.no

Segway Ninebot Kickscooter MAX G30E II er en kraftig elsparkesykkel som er sperret på 25 km/t og har en sterk motor på 350W nominell med overdrive slik at den kan yte hele 700 Watt når det er behov. Denne makseffekten får man spesielt godt nytte av opp bratte bakker og stigninger, noe som betyr at du kan beholde toppfarten selv opp bakker og helninger opp til hele 20%.

Segway Ninebot Kickscooter MAX G30E II /Proshop.no

Mywalk M7 er en superkraftig og robust el-sparkesykkel som kan brukes på asfalt såvel som grus og offroad!
Denne el-sparkesykkelen er et kraftig leketøy med doble motorer på 1500 Watt hver og med en makseffekt på 6000W! Les mer om kraftige el-sparkesykler for offroad.

MyWalk M7 er ikke lovlig å bruke på vanlige gater og bør derfor vurderes som et leketøy, gå lenger ned på siden for å lese om andre modeller som kommer i lovlig (fartssperret versjon).

MyWalk M7 – Superkraftig El-sparkesykkel for asfalt og offroad /Mystuff.no
MyWalk M7 – Superkraftig El-sparkesykkel for asfalt og offroad /Mystuff.no

MyWalk M7 er laget av ekstremt sterke materialer og har blitt testet grundig. Med ekstrem ytelse, 200kg maksvekt. kraftige dekk og lang rekkevidde er dette et elektrisk kjøretøy for de bratteste bakker og offroad lek.

 • 3000W og 70km/t
 • 6000W makseffekt
 • 11 tommers kraftige dekk
 • Doble skivebremser
 • Rekkevidde 80-90km
 • Helling <50 Grader
 • Maksbelastning 200KG
Mer  Primuslykter - Smarte Camping lamper og belysning til teltet på gass og batteri
MyWalk M7 – Superkraftig El-sparkesykkel for asfalt og offroad /Mystuff.no

Nyheten E9T er ikke den sterkeste sparkesykkelen på denne listen, men den har allikevel en 350 watt motor med toppeffekt på 700 watt til en svært god pris. Her får du derfor en veldig god allrounder el-sparkesykkel til god pris, medium-kraftig motor og punkterfrie dekk med god komfort og et stort batteri.

E9t medium el-sparkesykkel /Mystuff.no

Dersom du ikke kjører i de bratteste bakkene hver dag vil E9T være et godt valg for hverdagsbruk.

MyWalk ST-2060 er blant markedets sterkeste (og raskeste) el-sparkesykler med to svært kraftige el-motorer på 1000 watt hver. ST-2060 kan dra deg opp i hastigheter på opptil 90 km/t og en rekkevidde på opptil 8 mil på en ladning. Med denne kan du klatre opp bakker som har helninger på opptil 40 grader!

Til onroad og offroad – Mywalk ST2060 /Mystuff.no

Du kan også få sparkesykkelen i en lovlig modus som begrenser toppfarten til 22 km/t samtidig som du beholder den kraftige motoren som vil hjelpe deg opp enhver bakketopp.

Til onroad og offroad – Mywalk ST2060 /Mystuff.no

MyWalk ST2060 er en svært robust og hardfør modell med maksvekt på 250 kg, gode bremser og en utrolig god fjæring. Med sine 11 tommer hjul i offroad mønster kan du både kjøre på vanlig vei og i skogsløyper.

Et annet alternativ for voksne som ønsker seg alternativ og lovlig rask transport er en el-moped. Disse kan registreres for 500,- og du kan kjøre dem med bil, mc eller mopedlappen.

Les mer om kule el-mopeder

Les mer om sparkesykler som tåler mye vekt eller tips til hvordan du kan låse en elektrisk sparkesykkel