Sterke El-sparkesykler med kraftig motor – Raske & sterke sparkesykler

Publisert av Northsport.no den

Er du lei av at sparkesykkelen går tregt opp alle bakkene? Vil du ha litt mer kraft i bakkene og komme deg lettere frem? Her kan du se el-sparkesykler med stor og kraftig motor som kan dra deg opp bakker med enkelhet.

Norge er et land med mange fjell og stor høydeforskjell, da vil det være en fordel med en sparkesykkel som kan dra deg raskt frem. Disse el-sparkesyklene har ekstra kraftig motor som gir deg mye drag opp store bakker selv for voksne (og tunge) personer.

MyWalk T4 er en kraftig el-sparkesykkel som både kommer i lovlig og ulovlig modus. Med sin 600 watt el-motor kan denne dra deg raskt frem også opp store bakker. Dersom du bor i et område hvor det er mye opp og ned vil du komme deg enklere frem ved å velge MyWalk T4.

600 watt motor / Mystuff.no

Med en maksbelastning på 120 kilo, lang rekkevidde og høy toppfart vil Mywalk T4 være et perfekt valg dersom du er ute etter en kraftig modell som kan ta deg frem opp store bakker, raskt og uten å måtte hjelpe til. Med denne kan du kjøre opp hellinger på 20 grader med letthet.

MyWalk ST-2060 er blant markedets sterkeste (og raskeste) el-sparkesykler med to svært kraftige el-motorer på 1000 watt hver. ST-2060 kan dra deg opp i hastigheter på opptil 90 km/t og en rekkevidde på opptil 8 mil på en ladning. Med denne kan du klatre opp bakker som har helninger på opptil 40 grader!

Til onroad og offroad – Mywalk ST2060 /Mystuff.no

Du kan også få sparkesykkelen i en lovlig modus som begrenser toppfarten til 22 km/t samtidig som du beholder den kraftige motoren som vil hjelpe deg opp enhver bakketopp.

Til onroad og offroad – Mywalk ST2060 /Mystuff.no

MyWalk ST2060 er en svært robust og hardfør modell med maksvekt på 250 kg, gode bremser og en utrolig god fjæring. Med sine 11 tommer hjul i offroad mønster kan du både kjøre på vanlig vei og i skogsløyper.

Les mer om sparkesykler som tåler mye vekt eller tips til hvordan du kan låse en elektrisk sparkesykkel


Kategorier: Fritid