Hopp til innholdet

Emaljekrus med fine motiv – En kjempefin gaveidé

Et emaljekrus er perfekt å ta med seg på tur og aktiviteter. Disse koppene er laget av metall og dekket med ett eller flere lag emalje som sikrer et motstandsdyktig ytre som tåler en trøkk og som samtidig også tåler å plasseres direkte oppå en varmekilde eller flammene i bålet.

Med et emaljekrus kan du nyte en kopp varm kakao, gløgg eller kaffe på tur, hytte og hjemme. Med sine avrundede kanter er også koppene svært behagelige å drikke fra. På grunn av sine mange flotte motiver vil et emaljekrus også være kjempegodt egnet som en rimelig, men hyggelig gaveidé til noen som er glad i friluftsliv og camping.

Emaljekrusene med mummi-motiv er en populær serie som også er en kjempeflott gaveide til noen du er glad i. Koppene er laget av metall og dekket av emalje slik at de tåler mye og er nærmest «uknuselige». Med sine mange vakre motiv med kjente figurer fra mummidalen vil disse mummi emaljekrusene være et koselig tillegg til bålkosen eller hytteturen.

«Hug Mug» Søte Emaljekrus med mummi motiver /Hyttefeber.no
«Together forever» – Søte mummi emaljekrus /Hyttefeber.no
Søte Emaljekrus med lille my motiver /Hyttefeber.no

En av de store fordelene med et emaljekrus er at de er svært robuste og tåler fint å mistes i bakken. De tar heller ingen skade av å ligge i bunnen av tursekken mens man går og vil ikke sprekke eller knuse. Et emaljekrus kan til og med plasseres direkte oppå flammer og bål dersom man har lyst til å få litt ekstra varme i koppen.

Nordic er en flott serie emaljekrus med nordiske dyremotiv /Hyttefeber.no
Nordic emaljekrus med nordiske dyremotiv /Hyttefeber.no
Fjellkopper fra United by blue /Chillout.no

Som man ser kommer emaljekrus i en kjempestor variasjon av dekor, farger og mønstre. En populær klassiker er «Marius» Emaljekoppene som passer perfekt til små og store turer. Med sitt nostalgiske og folkekjære mønster vil disse turkoppene skape god stemning rundt kaffebålet på tur, hytte og camping.

Marius emaljekrus til kaffekosen /Hyttefeber.no

Les gjerne mer om Terreng El-Sykkel – Actionfylt sport i skog og fjell med offroad E-Sykkel, Turkopp Emalje | Håndlagde emaljekopper til tur eller Sterke El-sparkesykler med kraftig motor – Raske & sterke sparkesykler

Mer  Vil du ha en skarpere kniv? Hvordan slipe en kniv