Hvordan låse en elektrisk sparkesykkel?

Publisert av Northsport.no den

Elektriske sparkesykler er svært populære, men hvordan skal du låse dem?
Selv om de fleste modeller kommer med lås på hjulene vil det være svært enkelt for en med skumle motiver å bare plukke den med seg.

Min egen el-scooter, en Segway Ninebot (RobotExperten) har en elektrisk lås på bakhjulet, men den er fremdeles veldig enkel å plukke med seg. Etter en tur på den lokale Sport1 butikken måtte jeg finne på min egen variant.

Min midlertidige løsning gikk ut på å kombinere to sykkellåser. Jeg ønsker nemlig å kunne låse min eleketriske sparkesykkel til sykkelstativene som står rundt omkring, da blir man nødt til å få den litt opp i høyden.

fungerer, men ikke pent

Heldigvis kan elektriske sparkesykler slås sammen og man kan ta dem med seg mange steder.

XIAOMI MI M365 PRO /RobotExperten


En litt penere variant vil kunne være å bore et hull igjennom mellomrommet hvor styret er festet til resten av stangen/batteripakken. Bare pass på å ikke bore steder hvor du ikke kan se at innsiden er tom. Etter at du har boret kan du tre igjennom en metallring som du deretter kan bruke for å hekte på en tradisjonell sykkellås.

Andre metoder å låse sparkesykkelen

Noen produkter finnes det. Man kan f.eks benytte en tynnere versjon av den tradisjonelle sykkellåsen. Denne kan tres igjennom bakhjulet, eller klemme sammen den nedpakkede versjonen.

Lås som passer igjennom tynne bakhjul /Aliexpress


Kule friluft-gadgets fra Coolstuff

Superhengekøyen Vagaborn /Coolstuff
Oppblåsbar sofa /Coolstuff
The Scrubba Bærbar Vaskemaskin /Coolstuff
Volkswagen Telt /Coolstuff
Kategorier: Fritid