Hopp til innholdet

Hvordan låse en elektrisk sparkesykkel?

Elektriske sparkesykler er svært populære, men hvordan skal du låse dem?
Selv om de fleste modeller kommer med lås på hjulene vil det være svært enkelt for en med skumle motiver å bare plukke den med seg.

Bordo serien fra ABUS – Perfekt for å låse sykkel eller sparkesykkel /Ruller.no

En litt penere variant vil kunne være å bore et hull igjennom mellomrommet hvor styret er festet til resten av stangen/batteripakken. Bare pass på å ikke bore steder hvor du ikke kan se at innsiden er tom. Etter at du har boret kan du tre igjennom en metallring som du deretter kan bruke for å hekte på en tradisjonell sykkellås.

Bordo fra Abus er en foldbar lås som festes til sykkel eller sparkesykkel i en praktisk holder som alltid er med deg på tur, uten å henge og slenge. Denne kommer i flere modeller og også med kodelås.

Andre metoder å låse sparkesykkelen

Noen produkter finnes det. Man kan f.eks benytte en tynnere versjon av den tradisjonelle sykkellåsen. Denne kan tres igjennom bakhjulet, eller klemme sammen den nedpakkede versjonen.

Denne tynne wirelåsen får plass igjennom de fleste hjul til elektriske sparkesykler, og du kan tvinne den rundt selve sparkesykkelen eller fast til et sykkelstativ.

Lås til sparkesykkel /Aliexpress

Heldigvis kan elektriske sparkesykler slås sammen og man kan ta dem med seg mange steder.


For Lysende Ideer /Lampedeler.no
For Lysende Ideer /Lampedeler.no

Mer  Turbukser med for - Gode Isolerte turbukser som holder varmen