Hopp til innholdet

Kule nye rulleskøyter på strøm – Elektriske skates

Kom deg frem på en helt ny og underholdende måte! Disse nye elektriske rulleskøytene fra Segway tilbyr en ny måte å utforske nærmiljøet på eller leke med. Rulleskøytene er lette å ta med seg og er selvstabiliserende med Segway’s unike og sikre teknologi.

Drift W1 – Segway /Roboteksperten.no
Drift W1 – Segway /Roboteksperten.no
  • Overlegen teknologi: Stabil selvbalanserende teknologi gjør det mulig å bevege deg uanstrengt. Den kraftige navmotoren hjelper deg med å oppnå mer fleksibel styring. Med Smart Battery Management System og UL 2272 gir dobbel beskyttelse
  • Sikker og komfortabel: Unikt designet omgivelseslys- og baklykter for å holde deg trygg i mørket. Gummidekkene er designet for å forbedre stabiliteten, styrefunksjonene og kombinert med sklisikkerhet på putene gir maksimal komfort og moro.
  • Lett å lære: Segway Drift W1 e-skøytene er veldig enkle å lære. Det er bare å gå på og komme enkelt av i løpet av minutter. Det er lett og praktisk å ha med i en bag eller i hånden for å ta med deg hvor som helst.
  • Kraftig ytelse: Et enkelt fulladet batteri kan kjøre opptil 45 minutter og toppfart på 12 km/t. For både voksne og barn veier en e-skate 3,5 kg, men kan bære en maksimal nyttelast på 100 kg. IP54 lar deg skate også når det er fuktig.
  • Kvalitetssikring: 10 mm silikonstøtfangere i hver ende er designet for å beskytte produktet mot støt og riper. 
Drift W1 – Segway /Roboteksperten.no

Ubegrenset underholdning og enkel transport – kun fantasien setter grenser. Dans, spinn, lage triks eller bruk disse elektriske rulleskøytene som ditt nye transportmiddel.

Drift W1 – Segway /Roboteksperten.no

Les mer om elektrisk MC til barn eller Hengekøye til tur.


Mer  Hanske med varme - Varme hender til jobb, fritid og sykling