Komfortable el sparkesykler med lufthjul

Publisert av Northsport.no den

El sparkesykkel med luft hjul vil være merkbart mer komfortable enn sine lignende modeller med solide hjul. Et luftfylt hjul på el-sparkesykkelen vil i tillegg til økt komfort også ofte ha bedre grep og følge terreng og vei med mer flyt.

MyWalk T4 er en sporty el-sparkesykkel med kraftig 600 watt motor som kan dra deg med letthet opp store bakker og helninger. Den har høy ytelse og har en potensiell toppfart på 40 km/t, men kommer også i en lovlig versjon hvor toppfarten er begrenset til 22 km/t.

MyWalk T4 /Mystuff.no

ST-2060 er et beist av en el-sparkesykkel og passer for deg som vil ha noe svært kraftig og robust. Sparkesykkelen har et unikt dempesystem og hjulplassering som gjør at du kan komfortabelt kjøre både onroad og offroad eller på grus. ST-2060 har to motorer på 1000 watt hver og en rekkevidde på opptil 8 mil og tåler helninger på opptil 40 grader!

ST 2060 – Toppmodell med 11 tommer hjul /Mystuff.no

Rawlink X1 Urban El-scooter er en tøff og svært transportvennlig elektrisk scooter for voksne, den tar deg raskt frem til dit du skal, men er også lett å pakke sammen dersom du må ombord på buss, tog eller lignende.

Rawlink X1 Urban El-scooter /Robotexperten
Rawlink X1 Urban El-scooter /Robotexperten

Power Windgoo er en komfortabel og god el-sparkesykkel til hverdagsbruk, med luftfylte dekk, skivebremser og 250 watt motor kan denne ta deg komfortabelt opp helninger på 15 grader og har en maksvekt på 120 kg.

Power Windgoo M11 /Mystuff.no
Power Windgoo M11 /Mystuff.no

Segway Max G30

Den nye el-sparkesykkelen fra Segway har luftfylte og slangeløse dekk som gir økt komfort og grep på veien.

Scooteren er den sterkeste sparkesykkelen noensinne produsert av Segway.  Sparkesykkelen er bygget for både asfalt og lett terreng da den uten problemer kan klare småstein og opp til 20 % stigning. 

  • 10″ Dekk med luft
  • 65 Kilometer rekkevidde
  • 25 km/t

Dekkene er innlagt med et ekstra lag gele på innsiden for å gi økt beskyttelse og forhindre punktering.

Segway Max G30 /RobotEksperten

Gyroway – Stor el-scooter

Om du er ute etter en litt større variant med ekstra komfort vil kanskje Gyroway scooteren være et godt alternativ. Denne har store luftfylte offroad dekk, skivebremser og kraftige dempere.

Den tåler også høyere vekt enn de fleste andre el-sparkesykler på markedet (opptil 115-120kg).

Se flere el-sparkesykler både med og uten luftdekk hos Roboteksperten.no

Glad i friluftsliv og sport? Les mer om store telt til camping og festivaler, flotte emaljekopper som kan plasseres på bålet, tursekker med stol eller gode løpesko til skogen.


Kategorier: Fritid