Hopp til innholdet

Komfortable el sparkesykler med store lufthjul

En Elektrisk sparkesykkel med store lufthjul vil være merkbart mer komfortable enn sine lignende modeller med solide hjul. Et stort luftfylt hjul på el-sparkesykkelen vil i tillegg til økt komfort også ofte ha bedre grep og følge terreng og vei med mer flyt.

ProWheels Dual V1 er en kjempesterk el-sparkesykkel med doble motorer, både foran og bak som gir deg nok av kraft til å dra deg opp selv de bratteste bakkene! Dual V1 er perfekt for deg som jevnlig bruker en el-sparkesykkel til skole eller jobb og som ønsker en sparkesykkel som kan dra deg enkelt opp bratte bakker og stigninger.

Sparkesykkelen har gode skivebremser med abs bremser og store luftfylte 8.5″ dekk, som sikrer høy komfort og god gripeevne

Doble motorer på opptil 1400 watt /Premiumtek.no

-Maks hastighet: 20 kmt med sperre, 30kmt uten sperre
-Maks belastning 125 kg
-Kan klatre stigninger opp til 15 grader
-Brems: skivebrems + E-ABS anti-lock elektronisk brems i front
-Store komfortable luftfylte dekk

Gode skivebremser og kraftige luftfylte dekk /Premiumtek.no

På Dual V1 kan man enkelt velge innstilling via displayet, denne el-sparkesykkelen kommer forhåndsinnstilt som maks 20 km/t og er derfor fullt lovlig å bruke på vei. Med en kraftig batteripakke får du en rekkevidde på hele 50 kilometer og doble motorer på tilsammen 1400W i bakkene skyver deg enkelt frem i selv de bratteste stigningene. Når man ellers kjører på flatmark går motorene ned til 700W, noe som gir mer enn nok kraft og samtidig sparer strøm.

Dual V1 – Perfekt som transportmiddel til skole og jobb /Premiumtek.no

M4 er en robust og kraftig elsparkesykkel med store 10 tommers lufthjul og suveren demping som gir deg utrolig god kjørekomfort både på vanlig vei og terreng. M4 har i tillegg en sterk motor som yter 700W max, og drar deg enkelt opp bratte bakker og stigninger uten å miste fart.

M4 elektrisk sparkesykkel med store 10″ hjul og sterk motor /Mystuff.no

Modellen kommer både i en lovlig versjon 22/kmt, eller i en versjon som går opptil 40/kmt. Høyden på rattet kan også justeres, noe som gir økt komfort og større kontroll for både barn og voksne.

M4 elektrisk sparkesykkel med store 10″ hjul og sterk motor /Mystuff.no

Xiaomi Mi 1S er en rimelig og god modell som ikke har de største ytelsene, men som får deg frem i god tid og er komfortabel. Perfekt for hverdagen eller til barna. Denne elsparkesykkelen fra Denver har en 250W motor som får deg greit frem, men behøver kanskje litt ekstra sparkehjelp i de bratteste stigningene. Elsparkesykkelen har derimot store hjul som sikrer god kjørekomfort.

Xiaomi Mi 1S /Proshop.no

MyWalk T4 er en sporty el-sparkesykkel med kraftig 600 watt motor som kan dra deg med letthet opp store bakker og helninger. Den har høy ytelse og har en potensiell toppfart på 40 km/t, men kommer også i en lovlig versjon hvor toppfarten er begrenset til 22 km/t.

MyWalk T4 /Mystuff.no

ST-2060 er et beist av en el-sparkesykkel og passer for deg som vil ha noe svært kraftig og robust. Sparkesykkelen har et unikt dempesystem og hjulplassering som gjør at du kan komfortabelt kjøre både onroad og offroad eller på grus. ST-2060 har to motorer på 1000 watt hver og en rekkevidde på opptil 8 mil og tåler helninger på opptil 40 grader!

ST 2060 – Toppmodell med 11 tommer hjul /Mystuff.no

Rawlink X1 Urban El-scooter er en tøff og svært transportvennlig elektrisk scooter for voksne, den tar deg raskt frem til dit du skal, men er også lett å pakke sammen dersom du må ombord på buss, tog eller lignende.

Rawlink X1 Urban El-scooter /Proshop.no
Rawlink X1 Urban El-scooter /Proshop.no

Power Windgoo er en komfortabel og god el-sparkesykkel til hverdagsbruk, med luftfylte dekk, skivebremser og 250 watt motor kan denne ta deg komfortabelt opp helninger på 15 grader og har en maksvekt på 120 kg.

Power Windgoo M11 /Mystuff.no
Power Windgoo M11 /Mystuff.no

Segway Max G30

Mer  Snowboard Kiting - Spennende & fantastisk aktivitet

Den nye el-sparkesykkelen fra Segway har luftfylte og slangeløse dekk som gir økt komfort og grep på veien.

Scooteren er den sterkeste sparkesykkelen noensinne produsert av Segway.  Sparkesykkelen er bygget for både asfalt og lett terreng da den uten problemer kan klare småstein og opp til 20 % stigning. 

  • 10″ Dekk med luft
  • 65 Kilometer rekkevidde
  • 25 km/t

Dekkene er innlagt med et ekstra lag gele på innsiden for å gi økt beskyttelse og forhindre punktering.

Segway Max G30 /Proshop.no

Gyroway – Stor el-scooter

Om du er ute etter en litt større variant med ekstra komfort vil kanskje Gyroway scooteren være et godt alternativ. Denne har store luftfylte offroad dekk, skivebremser og kraftige dempere.

Den tåler også høyere vekt enn de fleste andre el-sparkesykler på markedet (opptil 115-120kg).

Gyroway /Proshop.no

Se flere el-sparkesykler både med og uten luftdekk hos Roboteksperten.no

Glad i friluftsliv og sport? Les mer om store telt til camping og festivaler, flotte emaljekopper som kan plasseres på bålet, tursekker med stol eller gode løpesko til skogen.

Läsa på svenska: Bekväma Elektriska Skotrar med stora luftfyllda hjul.