Hopp til innholdet

Mye utstyr? Sportsbod til hage og hus

Personer med sport og friluftsinteresser har gjerne endel utstyr til forskjellige aktiviteter. Uansett om du bedriver aktiviteter som kajakk, sykling, friluft, slalom eller annen type sport, vil det fort fylle seg opp i de bodene man har, i slike tilfeller kan en sportsbod være smart å ha.

Med en utendørs sportsbod, f.eks i hagen, kan du frigi plass i garasje, loft og kjeller, og samtidig få mer orden og system i utstyret ditt. Mens noen velger å bygge en sportsbod i hagen fra bunnen av, kan det være like smart å bestille en sportsbod som kommer i byggesett. Ofte vil man spare både tid – og penger, ved å få levert materialene man trenger, ferdig kappet og målt.

Hageskjul i stål fra Gardex – Perfekt for ekstra lagringsplass /Gardenstore.no

Valloire er en av de minste bodene man kan velge blant, men for deg som ikke trenger den altfor store plassen til å lagre utstyr vil denne kunne være midt i blinken. Det fine med denne sportsboden er at man kan montere den inntil eksisterende husvegg, dermed trenger du ikke en stor hage for å bygge din egen sportsbod.

Hagebod til plassering inntil husvegg /Gardenstore.no

Jura er en moderne sportsbod/hagebod som kan stå både frittstående i hagen, eller man kan montere den inntil husveggen. Boden har nesten 5 kvm gulvareal, noe som gir god plass til både sykler og hageredskaper.

Jura – Sportsbod til hagen /Gardenstore.no
Jura – Sportsbod til hagen /Gardenstore.no
Robust sykkebod i stål /Gardenstore

Til større ting, f.eks for innendørs oppbevaring av kajakk og sykler vil kanskje denne store, frittstående sportsboden være et godt valg. Her får du 10 kvadratmeter til å lagre utstyr, motorsykler og hagemøbler på en trygg måte. Den doble døren gjør det enklere å flytte store ting inn og ut av lagring.

Orust – Stor sportsbod /Gardenstore.no
Orust – Stor sportsbod /Gardenstore.no

Dersom du ønsker å beskytte utstyr ytterligere kan man isolere veggene innvendig og montere en liten panelovn på veggen.

Orust – Stor sportsbod /Gardenstore.no
Stor bod i stål /Gardenstore

Det finnes et stort utvalg av sportsboder man kan montere i hagen. Disse smarte byggesettene fra Gardenstore kommer i mange slags størrelser og former, se utvalget på Gardenstore.no

Mer  Adidas Militærsko - Superlette og komfortable støvler fra Adidas