Hopp til innholdet

Stort verdenskart i tre til å henge på veggen – Dekorér med reiseminner

Med dette store verdenskartet som pusles sammen av individuelle trebiter kan du dekorere veggen i stue og soverom, heng gjerne opp små bilder eller suvenirer fra områder i verden du har fått sjansen til å besøke og skap din helt egne minnevegg.

Perfekt til å henge opp egne fotografier og suvenirer /Chillout.no

Dette store puslespillet fra Miss Wood er laget ut av laserkuttede trebiter av bjørk og gjenvunnet treverk i forskjellige farger og tremønster, noe som skaper et fantastisk fargevariert resultat. Hver trebit er unik og varierer i størrelse fra 6 til 15 mm, noe som skaper en kjempefin 3D effekt.

Individuelle kartbiter i forskjellige tresorter skaper en dekorativ effekt /Chillout.no

Verdenskartet er perfekt for å dekorere en større vegg i stue, soverom eller gang. Du får også med 20 røde og 20 grønne nåler som du kan plassere på steder du allerede har besøkt, og steder du gjerne vil besøke. En god idé er å i tillegg henge opp små fotografier eller suvenirer fra land og områder du har vært på reise, for å skape din helt unike vegg av reiseminner!

Stort 3D verdenskart i treverk /Chillout.no

Dette verdenskartet i tre er laget som et puslespill og kan henges opp med veggen via dobbelsidig tape. Dersom du skal flytte på kartet senere kan du varme opp kartet og tapebitene med en hårføner slik at tapen slipper uten å skape merker på veggen.

Verdenskart i 3D og treverk /Chillout.no

Les gjerne mer om tur og friluft, blant annet Turkopp Emalje | Håndlagde emaljekopper til tur, Sterke El-sparkesykler med kraftig motor – Raske & sterke sparkesykler eller Oppblåsbar kajakk – Både praktisk og gøy.


Mer  Norges Skattekammer: Måned for Måned Guide til Høsting av mat i Naturen