Hopp til innholdet

Truger på snøen, Femundsmarka Snowshoe – De letteste trugene på markedet

Femundsmarka Snowshoe er ett sett med truger fra Gridarmor av høyeste kvalitet lettvekt aluminium som kun veier 600 gram pr stk. Disse trugene er derfor blant de aller letteste trugene som finnes på markedet – som samtidig holder et fornuftig prisnivå lik mange andre truger.

Femundsmarka superlette truger på 600g /Outnorth.no

Siden disse snø trugene er ekstra lette vil dette gå litt på bekostning av avtrykket man lager i snøen. De egner seg derfor ikke så bra til den dypeste og letteste puddersnøen dersom du veier mye. Men dersom du er på leting etter ett sett med truger som veier lite og er enkle å gå med, vil kanskje Femundsmarka serien fra Gridarmor være noe for deg.

Disse lette Trugene er laget av superlett aluminiumsramme, solide stegjern og har robuste pigger foran for et godt grep i bratte terreng. De har et fleksibelt bindingssystem som sørger for enkel av- og påsetting. Passer til skostørrelse 36-48.

Pasvik modellen fra Gridarmor er en litt tyngre modell, men som til gjengjeld gir et større avtrykk og klarer å bære høyere vekt på dypere og lettere snø. Pasvik kommer i tre størrelser slik at du kan finne en trugemodell som passer dine føtter og bruksområde.

Pasvik – kraftige truger for opptil 140kg /Outnorth.no

Trugene har kraftige langsgående pigger på undersiden som sikrer at man ikke sklir bakover på skare eller glatte områder av is. Med to justerbare og polstrede spenner over foten sørger disse trugene for god komfort gjennom hele dagen. Trugene har justerbar hælstøtte for for perfekt passform. Passer skostørrelse 36-44 og de kan bære vekt opptil 140 kilo.

Rondane modellen er en flott universal trugemodell som passer til de fleste turer i snøen. Trugene har et smart system som gjør at man kan hekte på en forlengelse bakerst dersom man bærer tungt eller det er ekstra myk snø.

Rondane truger /Outnorth.no

Les mer om Ute Vinterdress – Populær vann og vindtett utedress for Kvinner, tips til bålturen Kvistbrenner: Det perfekte turbålet eller Adidas Militærsko – Superlette og komfortable støvler fra Adidas.


For Lysende Ideer /Lampedeler.no
For Lysende Ideer /Lampedeler.no