Hopp til innholdet

Adidas Militærsko – Superlette og komfortable støvler fra Adidas

Adidas er kjent for sine lette og komfortable joggesko, de har dermed tatt sin ekspertise og bygget en helt ny variant av den klassiske feltskoen. Adidas sin nye militærsko og feltstøvel er bygget opp som en joggesko ved å bruke moderne og lette materialer, samtidig som den har et ytre av svart lær og et klassisk utseende.

GSG9.2 fra Adidas – Superlette feltstøvler /Milrab.no

Moderne og tradisjonelle materialer

Dersom du er på utkikk etter en høy turstøvel eller militærsko burde du vurdere Adidas sin GSG 9.2. Skoen har et tradisjonelt ytre med vannavstøtende og pustende svart lær, men er innvendig bygget opp som en komfortabel og lett joggesko med blant annet adiPrene dempesystem og en EVA innersåle som absorberer svette og lukt svært effektivt.

GSG9.2 fra Adidas – Superlette feltstøvler /Milrab.no
GSG9.2 fra Adidas – Superlette feltstøvler /Milrab.no

Selve sålen på skoen har et spesialutviklet Traxion system som gir ultimat godt grep og sklisikkerhet selv på våte og sleipe underlag. Skoen har flere lag med materialer som skal gi optimal demping samtidig som dem reduserer farlige støt.

GSG9.2 fra Adidas – Superlette feltstøvler /Milrab.no

Med lær som tilpasser seg foten og gir det klassiske utseendet til en feltstøvel har man her en svært lett og komfortabel militærstøvel som føles lett og luftig og vil være et optimalt valg for deg som ønsker en solid og tøff feltsko med høy krage for lange turer i skog, myr og hei.

Les gjerne mer om Hengekøye med flat bunn – Sov flatt og mer komfortabelt, vår guide om Store Telt – Telt for familie eller store festivaltelt eller Raske sparkesykler – Elektrisk sparkesykkel for deg som vil ha mer fart.


Mer  Sterke El-sparkesykler med kraftig motor - Raske & sterke sparkesykler