Raske sparkesykler – Elektrisk sparkesykkel for deg som vil ha mer fart

Norge er ett land med mye bakker og stigninger, da trenger man en sparkesykkel som har en kraftig motor slik at den kan få deg raskt frem. Her kan du se noen av de råeste elektriske sparkesyklene med kraftig motor i både lovlig og ulovlig versjon.

Merk at det i Norge er 22/kmt fartsgrense på elektriske sparkesykler på offentlig vei. Ferdsel skjer på eget ansvar. 

MyWalk T4 er en kjempegod allrounder som kommer i to versjoner, en lovlig 22 km/t versjon og en som kan gå i 40 km/t. Det fine med denne sparkesykkelen er at denne har en kraftig elektrisk motor, slik at den kan holde høy fart også i bratte stigninger.

T4 er solid bygget og har en kraftig 600 watt motor med lang rekkevidde /MyStuff.no

Med sin 600 watt motor kan denne lett kjøre opp store bakker med hele 20 graders helning som betyr at selv om du velger den lovlige versjonen kan du holde maksfart også opp bratte bakker. T4 sparkesykkelen har også mange andre fine finesser. Blant annet skivebremser, store komfortable lufthjul for ekstra ridekomfort, god dempning og lang rekkevidde.

M4 er en 800 watt elektrisk sparkesykkel som kan dra deg avgårde i opptil 50 kilometer i timen! God kjørekomfort og kontroll er like viktig som en rask motor, derfor får du 10″ store lufthjul og kraftige skivebremser for maksimal kontroll under kjøreturen.

MyWalk M4 – En superrask og kraftig el-sparkesykkel /Mystuff.no

M4 blir levert med 500W eller 800W nominell motor, dette velger du selv i nettbutikken. Maksimal ytelse på motoren er hele 1000W/1600W og toppfarten er opptil 50km/t.

M7 er for deg som vil ta det helt ut – Med hele 3000W(!) motorkraft kan denne trekke deg avgårde i opptil 70 km/t i en rekkevidde på opptil 80-90 kilometer. M7 er en ekstrem elektrisk sparkesykkel for deg som vil ha fart og spenning. Driftsikre battericeller med innebygd temperaturmåler gjør ferdsel, lading og oppbevaring helt trygt. 

M7 – 3000 watt elektrisk sparkesykkel /Mystuff.no
M7 – opptil 70 km/t/Mystuff.no

Offroad og onroad – Med sine kraftige knattehjul på 11 tommer kan denne trekke deg på både jevnt og ujevnt underlag og opp helninger på inntil hele 50 grader! M7 el-sparkesykkelen er grundig testet i produksjonen og er satt sammen med høy presisjon og bruk av de beste deler på markedet. Denne kraftige modellen er ikke lov å bruke på offentlig vei.

Les gjerne mer om Sterke El-sparkesykler med kraftig motor – Raske & sterke sparkesykler, ta steget videre med en elektrisk moped? Kule elmopeder til voksne 45km/t eller les mer om Offroad el-sparkesykkel – Sparkesykkel til grus og skog.