Hopp til innholdet

Raske sparkesykler – Elektrisk sparkesykkel for deg som vil ha mer fart

Norge er ett land med mye bakker og stigninger, da trenger man en sparkesykkel som har en kraftig motor slik at den kan få deg raskt frem. Her kan du se noen av de råeste elektriske sparkesyklene med kraftig motor i både lovlig og ulovlig versjon.

Merk at det i Norge er 22/kmt fartsgrense på elektriske sparkesykler på offentlig vei. Ferdsel skjer på eget ansvar. 

ByDue A3 er en superkraftig og robust el-sparkesykkel med sterk motor for selv de bratteste bakker!
Denne el-sparkesykkelen er et kraftig leketøy med doble motorer på 1000 Watt hver og med en makseffekt på 2600W!

Denne kraftige og raske sparkesykkelen er perfekt for deg som kjører mye sparkesykkel på fritid og til jobb og kanskje bor på ett sted med mye bakker og helninger. Denne kraftige sparkesykkelen vil enkelt dra deg opp høye stigninger effektivt. Den har også et design som demper godt og gir en komfortabel kjøretur.
Les mer om kraftige el-sparkesykler for offroad.

ByDue A3 – Superkraftig El-sparkesykkel for asfalt og offroad /ByDue.no
ByDue A3 –  en egen klasse når det kommer til kraft, akselerasjon og robusthet /ByDue.no

ByDue A3 er laget av ekstremt sterke materialer og har blitt testet grundig. Med ekstrem ytelse, 130kg maksvekt. kraftige dekk og god rekkevidde er dette et elektrisk kjøretøy for de bratteste bakker og offroad lek.

 • 2000W og 20 eller 55km/t
 • 2600W makseffekt
 • IP54 klassifisering
 • hydraulisk demping foran og bak
 • 9 tommers kraftige dekk
 • Doble skivebremser
 • Rekkevidde 40-65km
 • Maksbelastning 130KG
ByDue A3 – Superkraftig El-sparkesykkel for asfalt og offroad /ByDue.no
Stort utvalg tilbehør: Oppgrader din ByDue med offroad dekk for ekstra moro! /ByDue.no

ByDue 3.0 er en kraftig el-sparkesykkel som både kommer i lovlig og ulovlig modus. Med sin 1000 watt el-motor og kjempegode rekkevidde på opptil 70km kan denne dra deg raskt frem og opp stigninger. Denne elektriske sparkesykkelen har i tillegg til sin kraftige og raske motor også 10″ dekk, solide skivebremser og god demping som gjør kjøreturen mer komfortabel.

Nyhet! Ekstra kraftig sparkesykkel – ByDue 3.0 (1000W) /ByDue.no
 • 1000W Motor
 • Drar deg lett opp bratte bakker uten å miste fart
 • Slås sammen på kun sekunder
 • Kommer i både lovlig maks 20kmt og ulovlig på vei maks 45kmt versjon.
 • Komfortable 10 tommers vakuumdekk
 • Fjærdemping
ByDue 3.0 – Kraftig og komfortabel sparkesykkel med 1000 watt motor /ByDue.no

Med en maksbelastning på 120 kilo, lang rekkevidde og høy toppfart vil Bydue 3.0 være et perfekt valg dersom du er ute etter en kraftig modell som kan ta deg frem opp store bakker, raskt og uten å måtte hjelpe til.

ByDue 3.0 – Godt grep og kontroll /ByDue.no

ByDue S1 er ikke den sterkeste sparkesykkelen på denne listen, men den har allikevel en 500 watt motor med toppeffekt på 800 watt til en svært god pris. Her får du derfor en veldig god allrounder el-sparkesykkel til god pris, medium-kraftig motor og 10″ dekk med god komfort og rekkevidde opptil 50km med den største batteripakken.

Mer  Vaffeljern til bål: Stek vafler, svele og toast på bålet

En stor fordel med denne modellen er at kjernekomponenter er vanntett med IP67 klassifisering, mens resten av sykkelen har IP54 gradering. Dette gjør sparkesykkelen til en veldig god hverdagsmodell uansett vær. Siden du må ha ett nøkkelkort (medfølger) for å starte sparkesykkelen gir dette ett ekstra sikkerhetstrinn i hverdagsparkeringen.

ByDue S1 – Vanntett og sterk motor med maks 800W /ByDue.no

ByDue A2 er en kjempegod og sterk el-sparkesykkel med to svært kraftige el-motorer på 600 watt hver. De doble motorene kan i bakker og under kraftig belastning gi en makseffekt på 1000W hver. Denne sparkesykkelen kan dra deg opp i hastigheter på opptil 45km/t og en rekkevidde på opptil 5,5 mil på en ladning. Sparkesykkelen kommer også i en topphastighet sperret versjon som har like kraftig motor og de samme ytelsene bortsett fra at topphastigheten er sperret på 20 kmt iht loven.

ByDue A2 – med doble motorer på 2x1000w maks /ByDue.no

ByDue A2 er en svært robust og hardfør modell med maksvekt på 110 kg, gode bremser og fjærdemping foran og bak.

ByDue A2 – med doble motorer på 2x1000w maks /ByDue.no

Les gjerne mer om Sterke El-sparkesykler med kraftig motor – Raske & sterke sparkesykler, ta steget videre med en elektrisk moped? Kule elmopeder til voksne 45km/t eller les mer om Offroad el-sparkesykkel – Sparkesykkel til grus og skog.