Store Telt – Telt for familie eller store festivaltelt

Publisert av Northsport.no den

Store telt til camping, festival, stevner og jaktlag. Perfekt for å huse mye utstyr, for å samle venner eller for å sove med hele familien samlet på tur. Med disse store teltene kan du være kongen av campen og boltre deg i luksus eller du kan med letthet ta med deg crossykkelen innendørs og reparere den dersom du er på cup. Med et stort telt har man mange valgmuligheter og de behøver nødvendigvis ikke være vanskelige å sette opp.

Selv om de aller fleste telt lages for 2 eller 3 personer, så finnes det flere telt i store størrelser som passer for hele familien, en stor vennegjeng, eller dersom du simpelthen ønsker litt mer boltreplass på camping.

Disse store teltene kan også brukes på en rekke andre områder, f.eks som base for redningsaksjoner, felt-kontor, førstehjelp-telt, telt-verksted og mye mer. Perfekt ikke bare til camping men også for sosiale settinger, her kan du samle jaktlaget etter en lang dag i skogen eller speidergruppen til bål og historier.

Oppblåsbart: Robens Aero yurt er et stort og flott rundt telt som har hentet inspirasjon fra de ikoniske jurtene som fremdeles brukes av nomadiske gjetere på steppene i sentral asia.

Teltet er samtidig enkelt å sette opp, legg teltet flatt på bakken og tilkoble den medfølgende luftpumpen for å blåse opp de åtte søylene som holder teltet oppreist.

Aero-Jurt – Stort oppblåsbart telt /Outnorth.no

Denne oppblåsbare jurten er perfekt for luksus-camp, familiecamping eller som basecamp for større turer og utflukter.

Aero-Jurt – Stort oppblåsbart telt /Outnorth.no

13.4 m2Robens prospector er et stort forlegningstelt som passer dersom du ønsker et stort telt som gjerne skal stå stødig flere dager. Teltet har plass til hele 12 personer i soveposer og kan dermed romme en stor-familie eller en vennegjeng komfortabelt. Her kan du stå oppreist og bo komfortabelt enten du er på tur, festival eller et stevne/arrangement.
Robens har samtidig en rekke utstyr og produkter for å innrede teltet, blant annet feltsenger, ovner og mye mer.

Robens Prospector /Outnorth.no
Robens Prospector /Outnorth.no

Klondike fra Robens er et rundt og stort telt som kommer i to versjoner for 6 eller 9 personer, og er et perfekt telt dersom du ønsker et telt til komfy-camping eller lignende. Som i de fleste Robens sine telt er det også her lagt opp for mulighet til å installere en ovn.

Klondike – Robens /Outnorth.no
Klondike – Robens /Outnorth.no
Klondike – Robens /Outnorth.no

Airwille fra Outwell er et flott og stort telt for late feriedager på campingplassen. Perfekt dersom dere er en familie som ønsker å telte sammen, eller for to personer som ønsker seg stor boltreplass og litt mer luksus på camping.

Airwell 6sa – Outwell /Outnorth.no
Airwell 6sa – Outwell /Outnorth.no
Airwell 6sa – Outwell /Outnorth.no

Helsport Varangeren er et stort, rundt telt med mulighet for ovn og oppbrettbare sider slik at man kan nyte utsikten på tur. Teltet har en kuppelform med bratte vegger, noe som sikrer god takhøyde i store deler av teltet.

Helsport Varangeren /Skittjakt.no
Helsport Varangeren /Skittjakt.no

Altai Ul Basic er et stort og robust telt som passer ypperlig for samling av jaktlaget etter en lang dag i skogen for kos og prat, eller som en praktisk base-camp for små og store ekspedisjoner i villmarken.

Altai Basic /Outnorth.no
Altai Basic /Outnorth.no
Altai Basic /Outnorth.no
Altai Basic /Outnorth.no

Med et slikt stort telt kan man lett plassere utstyr innvendig og foreta nødvendige reparasjoner. Bruk dem som basecamp til utforsking av naturen omkring deg, f.eks med en oppblåsbar kajakk. Dersom du ønsker en enda mer komfortabel camping-opplevelse kan du se disse tipsene til en telt-do, eller disse smarte pop-up teltene for en rask overnatting.