Hopp til innholdet

Bear Grylls Klokke – Kule Klokker for Villmark & By

Kule klokker fra Bear Grylls og Luminox til villmark – og byen. Disse nye armbåndsurene er utviklet i ett samarbeid mellom eventyreren Bear Grylls og Amerikanske Luminox og innehar en rekke spennende funksjoner samt et stilig design som tåler en trøkk.

Bear Grylls Master – Luminox /Outnorth

Amerikanske Luminox har lang erfaring innen utvikling av klokker til tur, villmark og dykking. De har blant annet utviklet klokker for Navy Seals, den islandske redningsetaten, hærstyrker og politi rundt om i hele verden. I deres nye «Bear Grylls» kolleksjon finner vi mange spennende egenskaper, blant annet:

  • Kompasser.
  • Paracord.
  • Morse-dekoder.
  • Linjjaler.
  • Ganghastighetskala.
  • Luminox light technology.
Kult design og masse funksjoner /Outnorth

Luminox Light Technology lyser opp klokken dag og natt, og gjør at det er lett å se både klokke og visere. LLT er ikke avhengig av en ekstern lyskilde eller en knapp for å fungere, og de vil lyse i minimum 25 år.

Unik lysteknologi med garantert varighet på 25 år /Outnorth

Klokke kolleksjonen fra Luminox og Bear Grylls kommer i flere varianter og størrelser og produseres i Sveits. Noen av klokkene er mer spesialiserte mot land eller sjø, men de er likefullt versatile villmarksklokker alle sammen som er superflotte å se på og tåler mye.

Bear Grylls motto på baksiden /Outnorth

Se hele kolleksjon og de andre flotte klokkene fra Luminox på Outnorth.no. Les gjerne mer om de flotte emaljekoppene til tur eller den ultimate turkniven?


Mer  6 smarte twitter hotell hacks & tips