Hopp til innholdet

El sparkesykkel som tåler mye vekt – For personer 100kg+

For personer som veier over 100 kilo men fremdeles har lyst på en elektrisk sparkesykkel har utvalget vært begrenset. De fleste el-sparkesykler har nemlig en maks vekt på 100 kg, og det er spesielt de små hjulene som setter denne begrensningen.

Dersom du veier over 100 kg eller er ute etter en sparkesykkel som tåler mye vekt kan du se på disse tipsene om el-sparkesykler.

Elscooter Nitrox Joy S10-S er en superkraftig og robust el-sparkesykkel med sterk motor for selv de bratteste bakker!
Denne el-sparkesykkelen er et kraftig leketøy med doble motorer på 1000 Watt hver og med en makseffekt på 2600W!

Denne kraftige og raske sparkesykkelen er perfekt for deg som kjører mye sparkesykkel på fritid og til jobb og kanskje bor på ett sted med mye bakker og helninger. Denne kraftige sparkesykkelen vil enkelt dra deg opp høye stigninger effektivt. Den har også et design som demper godt og gir en komfortabel kjøretur.
Les mer om kraftige el-sparkesykler for offroad.

Nitrox Joy S10-S Superkraftig El-sparkesykkel for asfalt og offroad /Ruller.no
Nitrox Joy S10-S –  en egen klasse når det kommer til kraft, akselerasjon og robusthet /Ruller.no

Nitrox Joy S10-S er laget av ekstremt sterke materialer og har blitt testet grundig. Med ekstrem ytelse, 130kg maksvekt. kraftige dekk og god rekkevidde er dette et elektrisk kjøretøy for de bratteste bakker og offroad lek.

 • 60V 18Ah
 • hydraulisk skivebremsesystem
 • IP54 klassifisering
 • hydraulisk demping foran og bak
 • Toppfart på opptil 60 km/t
 • Doble skivebremser
 • Maksbelastning 130KG
 • OBS: For å kjøre en elektrisk scooter på offentlige veier, må motorkraften være maksimalt 250W og topphastigheten ikke mer enn 20 km/t. Siden denne elektriske scooteren har ytelse som langt overstiger dette, skal denne elektriske scooteren bare betjenes i et avskilt område. 
Nitrox RS3200 V2 – Superkraftig 3200W El-sparkesykkel for asfalt og offroad /Ruller.no

Nitrox RS3200 V2 er en kraftig el-sparkesykkel, perfekt for lek i terreng og på bane. Med sin 3200 watt el-motor og kjempegode rekkevidde på opptil 70km kan denne dra deg raskt frem og opp stigninger. Denne elektriske sparkesykkelen har i tillegg til sin kraftige og raske motor også 10″ dekk, solide skivebremser og god demping som gjør kjøreturen mer komfortabel.

 • Total motoreffekt på 3200W
 • Drar deg lett opp bratte bakker uten å miste fart
 • Slås sammen på kun sekunder
 • El-scooter med ekstrem kraft og fremkommelighet
 • Toppfart på opptil 60 km/t
 • Fjærdemping
Nitrox RS3200 V2 – Superkraftig 3200W El-sparkesykkel for asfalt og offroad /Ruller.no

Elscooter H10 Solid er ikke den sterkeste sparkesykkelen på denne listen, men den har allikevel en 250 watt motor med toppeffekt på 500 watt til en svært god pris. Her får du derfor en veldig god allrounder el-sparkesykkel til god pris, medium-kraftig motor og kan kjøres lovlig på offentlig vei.

Elscooter H10 Solid /Ruller.no

Nitrox H10 Solid har solide dekk og trenger derfor aldri fylles på med luft. I tillegg slipper du irriterende punkteringer.

Mer  Gode Jakker til Løping og Jogging

Elsparkesykkel Nitrox M8 er en lett elektrisk sparkesykkel, super lett litiumbatteri med full kapasitet på 5Ah og en børsteløs motor i bakhjulet. Vekten av denne elektriske scooteren er bare ca 11.5 kg, noe som gjør det enkelt å bære hvor du enn går! I tillegg er sparkesykkelen utstyrt med ekstra store hjul (6,5 tommer) for å forbedre tilgjengeligheten av en litt ujevn overflate. Elscooter Nitrox M8 har en veldig fin byggekvalitet med en sterk og vedlikeholdsfri børsteløs navmotor plassert i bakhjulet med 250W effekt. loven.

Elsparkesykkel Nitrox M8 /Ruller.no