Hopp til innholdet

El sparkesykkel som tåler mye vekt – For personer 100kg+

For personer som veier over 100 kilo men fremdeles har lyst på en elektrisk sparkesykkel har utvalget vært begrenset. De fleste el-sparkesykler har nemlig en maks vekt på 100 kg, og det er spesielt de små hjulene som setter denne begrensningen.

Dersom du veier over 100 kg eller er ute etter en sparkesykkel som tåler mye vekt kan du se på disse tipsene om el-sparkesykler.

ProWheels Dual V1 er en kjempesterk el-sparkesykkel med doble motorer, både foran og bak som gir deg nok av kraft til å dra deg opp selv de bratteste bakkene! Dual V1 er perfekt for deg som jevnlig bruker en el-sparkesykkel til skole eller jobb og som ønsker en sparkesykkel som kan dra deg enkelt opp bratte bakker og stigninger.

Sparkesykkelen har gode skivebremser med abs bremser og store luftfylte 8.5″ dekk, som sikrer høy komfort og god gripeevne

Doble motorer på opptil 1400 watt /Premiumtek.no

-Maks hastighet: 20 kmt med sperre, 30kmt uten sperre
-Maks belastning 125 kg
-Kan klatre stigninger opp til 15 grader
-Brems: skivebrems + E-ABS anti-lock elektronisk brems i front
-Store komfortable luftfylte dekk

Gode skivebremser og kraftige luftfylte dekk /Premiumtek.no

På Dual V1 kan man enkelt velge innstilling via displayet, denne el-sparkesykkelen kommer forhåndsinnstilt som maks 20 km/t og er derfor fullt lovlig å bruke på vei. Med en kraftig batteripakke får du en rekkevidde på hele 50 kilometer og doble motorer på tilsammen 1400W i bakkene skyver deg enkelt frem i selv de bratteste stigningene. Når man ellers kjører på flatmark går motorene ned til 700W, noe som gir mer enn nok kraft og samtidig sparer strøm.

Dual V1 – Perfekt som transportmiddel til skole og jobb /Premiumtek.no

Mywalk T4 er et perfekt valg for deg som vil komme effektivt frem selv opp de bratteste helninger. Med sin svært kraftige 600 watt motor kan denne dra deg effektivt opp store bakker med opptil 20% helning, enkelt og raskt. MyWalk T4 kommer i to moduser med toppfart på 22 eller 40 km/t. Sparkesykkelen har kraftige hjul med godt mønster som griper godt selv på fuktige underlag og er godkjent for en maksvekt på 120 kilo.

MyWalk T4 – med 600 watt el-motor /Mystuff.no
MyWalk T4 – med 600 watt el-motor /Mystuff.no
MyWalk T4 – med 600 watt el-motor /Mystuff.no

Til offroad og onroad kan man velge denne utrolig kraftige el-sparkesykkelen med 2×1000 watt motor som kan dra deg opp helninger på opptil 40 grader og i en toppfart på opptil 90 km/t (kommer også i lovlig versjon).

Mywalk ST-2060 med 2000 watt motor og høy maksvekt /Mystuff.no

Mywalk ST-2060 er en svært robust og hardfør el-sparkesykkel med opptil 8 mil rekkevidde på en ladning, store hjul, gode bremser og en veldig komfortabel fjæring. Denne elektriske sparkesykkelen tåler mye vekt med en maksvekt på opptil 250 kilo.

Mywalk ST-2060 med 2000 watt motor og høy maksvekt /Mystuff.no

En annen elektrisk sparkesykkel for tunge personer som tåler høy vekt på markedet er Gyroway.

El-sparkesykkel som tåler mye vekt /Proshop.no

El-sparkesykkelen Gyroway er en stor og robust scooter for personer med høy vekt med gode egenskaper og spesifikasjoner.

Mer  Tursekk med Stol - Sekkestol til jakt og friluftsliv

Dette er en ideell sparkesykkel for tunge personer som veier over 100 kg. Gyroway har en anbefalt maks vekt på 115 kg, og en absolutt maks vekt på 120 kg.

  • Skivebremser
  • Tåler mye vekt
  • Offroad hjul
  • God demping
  • 1000W Motor
  • 48Ah Batteri
  • 25 Km
  • 20 kmt+

Gyroway er en kraftig el-sparkesykkel med opptil 1000W motor, store og komfortable offroad hjul, samt nedfellbart sete og kan frakte deg opptil 25 kilometer på en lading.

Nedfellbart sete for ekstra komfort /Proshop.no

Til barnet

Denne kule «Lowrideren» fra Rull med en 250W el-motor er perfekt for barn opptil 50 kg og er utstyrt med ordentlig skivebrems, og en batterikapasitet på 45 minutter.
Et perfekt leketøy for barn som vil lære seg balanse før man eventuelt senere tar steget opp mot trail eller cross.

Lowrider fra Rull /Gardenstore.no
Lowrider fra Rull /Gardenstore.no