Offroad el-sparkesykkel – Sparkesykkel til grus og skog

Publisert av Northsport.no den

En el-sparkesykkel er et kjempefint transportmiddel for by og korte turer, men du kan også ta dem med ut på løyper i skogen . En sparkesykkel for offroad, skog og grusveier bør ha kraftig motor, store hjul, god demping og god bakkeklaring for å komme seg forbi hindringer, steiner, røtter og søkk i bakken.

En slik sparkesykkel er ST-2060, en svært kraftig el-sparkesykkel med dobbel motor, store 11 tommer hjul og et unikt dempesystem. Med denne kan du kjøre din elektriske sparkesykkel på grusveier eller tilogmed inn i på skogsløyper i skogen.

2000 watt motor og dobbel demping /Mystuff.no

ST-2060 har to svært kraftige motorer på 1000 watt hver, noe som gir deg en svært god fartskontroll under dynamisk kjøring. Med sitt unike doble dempesystem og store luftfylte 11 tommer hjul kan du også kjøre komfortabelt selv på humpete og ujevnt underlag.

ST2060 – for offroad og onroad /Mystuff.no

ST-2060 har en toppfart på hele 90 km/t (men kommer også i lovlig 22 km/t versjon) og klarer bakkehelninger på hele 40 grader! Sparkesykkelen har to doble hydrauliske skivebremser som gir deg full kontroll og effektiv bremsing.

Mywalk ST2060 er bygget svært robust og har en maksvekt på hele 250 kilo, dette sammen med sin lange rekkevidde på opptil 8 mil på én ladning gjør denne sparkesykkelen til en ubestridt toppmodell for både by, skog og grus.

Les gjerne mer om sparkesykler med kraftig motor, hvordan låse en el-sparkesykkel eller elektriske sparkesykler som tåler mye vekt.


Kategorier: Fritid