Hopp til innholdet

Offroad el-sparkesykkel – Sparkesykkel til grus og skog

En el-sparkesykkel er et kjempefint transportmiddel for by og korte turer, men du kan også ta dem med ut på løyper i skogen . En sparkesykkel for offroad, skog og grusveier bør ha kraftig motor, store hjul, god demping og god bakkeklaring for å komme seg forbi hindringer, steiner, røtter og søkk i bakken.

ProWheels Dual V1 er en kjempesterk el-sparkesykkel med doble motorer, både foran og bak som gir deg nok av kraft til å dra deg opp selv de bratteste bakkene! Dual V1 er perfekt for deg som jevnlig bruker en el-sparkesykkel til skole eller jobb og som ønsker en sparkesykkel som kan dra deg enkelt opp bratte bakker og stigninger.

Sparkesykkelen har gode skivebremser med abs bremser og store luftfylte 8.5″ dekk, som sikrer høy komfort og god gripeevne

Doble motorer på opptil 1400 watt /Premiumtek.no

-Maks hastighet: 20 kmt med sperre, 30kmt uten sperre
-Maks belastning 125 kg
-Kan klatre stigninger opp til 15 grader
-Brems: skivebrems + E-ABS anti-lock elektronisk brems i front
-Store komfortable luftfylte dekk

Gode skivebremser og kraftige luftfylte dekk /Premiumtek.no

På Dual V1 kan man enkelt velge innstilling via displayet, denne el-sparkesykkelen kommer forhåndsinnstilt som maks 20 km/t og er derfor fullt lovlig å bruke på vei. Med en kraftig batteripakke får du en rekkevidde på hele 50 kilometer og doble motorer på tilsammen 1400W i bakkene skyver deg enkelt frem i selv de bratteste stigningene. Når man ellers kjører på flatmark går motorene ned til 700W, noe som gir mer enn nok kraft og samtidig sparer strøm.

Dual V1 – Perfekt som transportmiddel til skole og jobb /Premiumtek.no

Mywalk M7 er en superkraftig og robust el-sparkesykkel som kan brukes på asfalt såvel som grus og offroad!
MyWalk M7 er blant den råeste modellen på markedet og er skapt for dem som liker fart og spenning.

MyWalk M7 – Superkraftig El-sparkesykkel for asfalt og offroad /Mystuff.no

M7 holder ikke tilbake på noe og har en ekstrem ytelse. To motorer med 1500W hver og en maks ytelse på 6000W (3000W nominell) gjør at du kan kjøre akkurat hvor du vil, offroad og opp de bratteste bakkene uten problemer!

MyWalk M7 – Superkraftig El-sparkesykkel for asfalt og offroad /Mystuff.no

MyWalk M7 er laget av ekstremt sterke materialer og har blitt testet grundig før mesterverket kom ut av produksjonslinjen.

  • 3000W og 70km/t
  • 6000W makseffekt
  • 11 tommers kraftige dekk
  • Doble skivebremser
  • Rekkevidde 80-90km
  • Helling <50 Grader
  • Maksbelastning 200KG
Mer  Kjøl ned teltet om sommeren - Få det kjøligere på camping og tur
MyWalk M7 – Superkraftig El-sparkesykkel for asfalt og offroad /Mystuff.no

ST-2060, en svært kraftig el-sparkesykkel med dobbel motor, store 11 tommer hjul og et unikt dempesystem. Med denne kan du kjøre din elektriske sparkesykkel på grusveier eller tilogmed inn i på skogsløyper i skogen.

2000 watt motor og dobbel demping /Mystuff.no

ST-2060 har to svært kraftige motorer på 1000 watt hver, noe som gir deg en svært god fartskontroll under dynamisk kjøring. Med sitt unike doble dempesystem og store luftfylte 11 tommer hjul kan du også kjøre komfortabelt selv på humpete og ujevnt underlag.

ST2060 – for offroad og onroad /Mystuff.no

ST-2060 har en toppfart på hele 90 km/t (men kommer også i lovlig 22 km/t versjon) og klarer bakkehelninger på hele 40 grader! Sparkesykkelen har to doble hydrauliske skivebremser som gir deg full kontroll og effektiv bremsing.

Mywalk ST2060 er bygget svært robust og har en maksvekt på hele 250 kilo, dette sammen med sin lange rekkevidde på opptil 8 mil på én ladning gjør denne sparkesykkelen til en ubestridt toppmodell for både by, skog og grus.

Se også disse kule el-mopedene som passer perfekt for voksne som ønsker seg en alternativ transport.Les gjerne mer om sparkesykler med kraftig motor, hvordan låse en el-sparkesykkel eller elektriske sparkesykler som tåler mye vekt. Läsa på svenska: Offroad elektrisk elscooter – ElSparkcykel för grus och skog.