Hopp til innholdet

Kayoke – Smart, lavvekt bæresystem til kajakk for en person

For deg som er lei av slitne skuldre eller armer mens du bærer rundt på en kajakk alene vil kanskje produktet Kayoke være en smart investering.

Dette passer kanskje særdeles godt for dem som liker å padle med en kajakk i innlandsvann eller elver, og må bære kajakken ett stykke fra bilen og inn vannet.

For Lysende Ideer /Lampedeler.no
For Lysende Ideer /Lampedeler.no

NB. Jeg har kom over dette produktet litt ved en tilfeldighet og har ikke fått testet det selv enda, men syntes ideen virket god og jeg er samtidig veldig glad i slike små oppstartselskaper.

Kayoke er et lite Canadisk firma som har vært fremmet på blant annet kickstarter tidligere. Selve produktet lages av Schnell Plastics som har fabrikk i Toronto, også i Canada.

Produktet Kayoke er et bæresystem som skal gjøre det mer komfortabelt å frakte kajakken over terrenget alene når man har en vanlig kajakk og ikke en oppblåsbar kajakk.

Den er tar samtidig liten plass og det ser ut som om monteringen tar liten tid, noe som gjør den ideell når man padler fra vann til vann og må bære kajakken over ulendt terreng.

Passer i kajakker med cockpit bredde fra 35 til 54 centimeter. Les mer og bestill på nettsiden til Kayoke.Kule friluft-gadgets fra Coolstuff

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er hengek%C3%B8ye-300x225.jpg
Superhengekøyen Vagaborn /Coolstuff
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er utend%C3%B8rs-sofa-300x225.jpg
Oppblåsbar sofa /Coolstuff
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er The-Scrubba-B%C3%A6rbar-Vaskemaskin-300x225.jpg
The Scrubba Bærbar Vaskemaskin /Coolstuff
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 2573a201781ecc35b787edf25b2fe2dc-300x225.jpg
Volkswagen Telt /Coolstuff
Mer  Oppblåsbar Packraft - For utforsking av stryk og elver