Hopp til innholdet

Myggfri: Elektrisk Myggfjerner på Batteri – Oppladbar og Liten, perfekt til telt, fisk, jakt og tur

Myggfri er et spennende nytt produkt som fungerer som en myggbeskytter og myggfjerner, uten farlige kjemikalier eller lukt. Myggfellen kommer i flere størrelser avhengig av hva slags type beskyttelse og hvor stort område du ønsker å holde fritt for mygg.

Moskitofree/Myggfri fungerer ved å ionisere luften rundt mennesker via innebygget, oppladbart batteri for å kamuflere visse komponenter av menneskelig lukt, co2 og varme innenfor en krets på flere meter. Denne løsningen gjør at man ikke dreper eller setter myggen ut av spill slik mange andre myggfjernere og myggfeller gjør, men den gjør deg usynlige for myggens sanser.

Bærbar myggbeskytter som skaper en boble av «usynlighet» mot mygg /Outnorth.no
Myggfri FAMILY kan med fordel settes på et bord og beskytter opptil 15 m² /Outnorth.no

Myggbeskytteren benytter ikke plantevernmidler eller kjemikalier, og er derfor godt egnet for jevnlig bruk, også blant gravide og små barn. Teknologien merkes ikke i det daglige og skader ikke flora eller fauna.

Takket være en batterilevetid på opptil 24 til 72 timer, avhengig av enhet, er Moskitofree’s bærbare produkter egnet for daglig bruk, til camping og fisking. Myggbeskytterne kommer i en rekke smarte størrelser, blant annet en bærbar mini-myggbeskytter som kan bæres rundt halsen. En kjempegod løsning om du for eksempel ønsker å bli kvitt mygg under fisking, jakt eller på gåturer.

Myggfri Travel – perfekt til camping og tur/Outnorth.no

Myggfellene kommer også i større varianter som kan tas med på tur til utlandet og plasseres på nattbordet, for på den måten å effektivt redusere sjansen til å bli smittet av sykdommer som malaria, gul feber osv. Den kan også tas med på campingtur og plasseres inne eller utenfor teltet.

Få flere gode turtips, se blant annet Varme og deilige ullgensere – ett lag og to-lag ullgenser til dame, Hengekøye med flat bunn – Sov flatt og mer komfortabelt og Oppblåsbar kajakk – Både praktisk og gøy.

Mer  Hørselsvern for jegere - Beskytt hørsel effektivt på jakt