Hopp til innholdet

Varme og deilige ullgensere – ett lag og to-lag ullgenser til dame

Lite slår varmen til en ullgenser om vinteren, dens gode isolerende og tørkende egenskaper er godt kjent. Men for mange kan fremdeles en ull-genser virke kløende og irriterende, løsningen kan da være en ullgenser til dame av to-lag. Ett lag med ull og et annet lag med myk og kløfri fleece materiale. En perfekt kombinasjon som holder deg varm og komfortabel i hverdagen og på tur.

Hustadvika fra Lanullva er en kjempefin ullgenser i Unisex som kommer i mange fine farger. Genseren er laget i den mykeste merinoull som kjennes godt mot huden og har en praktisk glidelås i halsen. Genseren er strikket med Lanullva’s ekstra luftige strikkemetode som regulerer varme og transporterer svette enda bedre enn tilsvarende gensere.

Hustadvika fra Lanullva /Lanullva.no
Hustadvika fra Lanullva /Lanullva.no

Cecilie Wool Hood Jacket er en god og deilig lettjakke/genser som er satt sammen av ett lag merinoull og ett lag fleece. Tolagskonstruksjonen gjør den mer luftig, noe som gir høy isolasjonsevne. Perfekt alene om vår og høst, eller som et ekstra varmende mellomlag!

Cecilie Wool lettjakke i merinoull /Outnorth.no
Cecilie Wool lettjakke i merinoull /Outnorth.no

Beaver Lake Villmarksgenser for dame er en kjempefin og tettstrikket ullgenser med tidløs design. Kjempegod og varm ullgenser med høy hals, lange armer og glidelås i halsen.

Beaver lake ullgenser /Jaktogfriluft.no
Fjällräven Women’s Övik Knit Sweater /Outnorth.no

Rauland er en høyhalset ullgenser som kombinerer den varme og isolerende egenskapen til ull sammen med den myke og kløfrie følelsen til fleece. Ullgenseren har en høy hals av fleece slik at man slipper den skrapende og kløende følelsen i hals og hake når man går med tøyet i lang tid på tur eller ski.

Rauland høyhalset ullgenser /Stormberg.no

Med fukttransporterende og hurtigtørkende egenskaper er Rauland genseren ett godt valg for deg som ønsker en god turgenser av ull som ikke klør. Genseren er formsydd og har en praktisk glidelås, som gjør det lett å lufte, samt ta den av og på.

Rauland høyhalset ullgenser /Stormberg.no

Rauland ullgenseren kommer også i en ren genser variant uten høyhals, dersom du er mer ute etter en varm og komfortabel genser innendørs og under jakka.

Rauland ullgenser uten hals /Stormberg.no
Skhoop Women´s Scandinavian Sweater /Outnorth.no

Snow Cardigan fra Fjällräven er en kjempefin ullgenser i myk lammeull som både varmer godt og føles komfortabelt mot huden. Perfekt som en hverdagsgenser, men også som et varmende lag på tur og aktiviteter.

Snow Cardigan – Vakker ullgenser i lammeull /Jaktogfriluft.no

Hadlaskard er en ren ullgenser i 100% merinoull som føles mykt og komfortabelt ut mot huden. Ull er en kjempegod isolator og holder deg varm og tørr selv i dårlig vær. Denne er dermed kjempefin å ha på seg i solveggen, under skiturer og på tur i kulden.

Hadlaskard ullgenser i merino /Stormberg.no

Les gjerne mer om gode tips til bekledning og klær, blant annet Dunparkas og Dunjakker til Dame – Hold deg varm i høst og vinter, Turtøy til fjellet om sommeren- Klær til sommerens fjellturer og Turbukser med for – Gode Isolerte turbukser som holder varmen.

Mer  Vil du ha en skarpere kniv? Hvordan slipe en kniv