Hopp til innholdet

Oppblåsbar hjelm – Hövding Kollisjonspute og airbag til sykkel og sparkesykkel

Beskytt hodet ditt med denne oppblåsbare airbag hjelmen for sykkel og sparkesykkel som minimerer sjansen for hodeskader betydelig på en smart måte. Hövding airbag-hjelmen er utviklet i Sverige og blåser seg opp i tilfelle man havner i en kollisjon eller faller av sparkesykkel og sykkel.

Hövding Airbag hjelm for sykkel /Outnorth.no

Med avanserte sensorer og en smart programvare som er opplært i å kjenne igjen faretruende situasjoner vil denne hjelmen blåse seg automatisk opp på noen få millisekunder og omhylle hodet ditt med solide luftputer som demper og beskytter hodet ditt. Airbag hjelmen er så god at flere undersøkelser og tester viser at denne hjelmen er opptil 8 ganger bedre enn tradisjonelle sykkelhjelmer.

  • Sensorer inne i kragen leser syklistens bevegelsesmønster 200 ganger i sekundet.
  • I tilfelle en ulykke blåses kollisjonsputen på 0,1 sekund.
  • Høvding 3  passer personer over 15 år.
  • Blåser seg opp og former seg rundt hodet og nakken som en beskyttende hette.
Hövding Airbag hjelm for sykkel /Outnorth.no

Denne oppblåsbare airbag hjelmen er utviklet og designet i Sverige og bæres rundt nakken hvor den ligner i form som en hettejakke krage. Kragen vil identifisere en farlig situasjon og blåse seg opp raskt og effektivt. Denne airbag hjelmen er designet for å ta så liten plass og være så usynlig i hverdagen som mulig. Kragen er enkel å plassere rundt nakken før man sykler avgårde og kan legges bort i veske eller ryggsekk etter bruk.

Hövding Airbag hjelm for sykkel /Outnorth.no

Airbag hjelmen er intensivt testet i Sverige av Technical Research Institute of Sweden og innehar CE merking som gjør den godkjent for bruk og salg i Europa.

Les gjerne mer om Gåmølle – Kompakt tredemølle for gåing og mosjon hjemme, Raske sparkesykler – Elektrisk sparkesykkel for deg som vil ha mer fart eller Sterke El-sparkesykler med kraftig motor – Raske & sterke sparkesykler.

Mer  Hvordan hindre å få snø i skoene når du er på tur