Hopp til innholdet

Pop up telt – Telt man slår opp på sekunder

Et pop up telt er ideell for korte utflukter og dagsturer, overnatting i hagen for barn og som telt til festivaler. Disse pop-up teltene slår man opp på få sekunder uten teltplugger, barduner eller teltstenger.
Et pop up telt gir svært fleksibel overnatting og plassering, slike telt har ofte svært lav vekt og er enkle å flytte rundt på også etter at de er blitt slått opp.

Coleman Fast pitch er et praktisk pop-up telt for 2 personer med en avlang tunneldesign som passer fint for voksne og barn.

Coleman Fast pitch
Coleman Fast pitch

FastPitch Pop Up Galiano 4 er den store versjonen av pop-up teltet. Her får du komfortabelt plass til opptil 4 personer og teltet har mange smarte egenskaper du sikkert vil sette pris på om sommeren. Pop-up teltet har nemlig ett stort takvindu og sidevinduer med integrert myggnetting slik at du kan nyte både stjernehimmel og natur, uten å slippe inn mygg eller knott. Teltet slår man opp på få sekunder og ned igjen på kort tid.

Galliano 4 – Stort popup telt
Galliano 4 – Stort popup telt
Galliano 4 – Stort popup telt

Outlust er et stort pop-up telt for en liten familie eller 3-4 personer. Dette er et av de største popup teltene vi har sett på markedet og er like rask å sette opp som resten. En regnbestandig overflate og vinduer/dører med myggnetting gjør den fin til korte utflukter i Norsk natur. Skulle det oppstå en regnbyge kan man bare slå opp teltet på få sekunder og hoppe inn.

Outlust – Stort pop up telt /Coolstuff.no
Outlust – Stort pop up telt /Coolstuff.no
Outlust – Stort pop up telt /Coolstuff.no

Heimplanet Outdoor er riktignok ikke et tradisjonelt pop-up telt, men er like enkelt og praktisk allikevel. Heimplanet har spesialisert seg på oppblåsbare telt og denne modellen får man opp på få minutter med den medfølgende pumpen.

Heimplanet Outdoor /Revir.no

Et tips til pop-up telt ekspedisjonen er at du følger nøye med første gang du slår opp pop-up teltet. Legg merke til hvordan teltet beveger seg og hvilken retning teltet vrir seg på. Ved å følge litt ekstra nøye med når du slår opp pop-up teltet første gang, vil det bli mye enklere å legge teltet sammen igjen etter bruk.

Mer  Vanntette sokker - Perfekt til jakt og tur

Første gangen jeg brukte et pop-up telt gjorde jeg ikke det, det tok derfor ett par ekstra forsøk på å legge ned teltet igjen etter bruk til jeg forstod hvordan det skulle gjøres. Dessverre er det nemlig slik at en manual eller en tegning ikke alltid er det enkleste å forstå seg på.

Har du lyst på enda bedre plass i teltet? Se disse store teltene, perfekt for camping eller festivaler for hele vennegjengen eller familien. Dersom du heller nyte overnattingen under fri himmel kan du ta en titt på disse gode hengekøyene for overnatting i naturen.


For Lysende Ideer /Lampedeler.no
For Lysende Ideer /Lampedeler.no