Hopp til innholdet

Skikkelig God Turmat fra Firepot – Tørket, ikke frysetørket turmat.

Turmat idag er langt annet enn kjedelig, med spennende smaker og gode råvarer kan turmat på pose idag være en humørløftende opplevelse samtidig som det er enkelt og lett å bære med seg. Det finnes også spennende alternativer for vegetarianer og vegan.

Turmat som tilsettes varmt vann er ypperlig å ha med seg i ryggsekken på både korte og lange turer. Posene veier lite og er vakumiserte som betyr at de opptar lite plass, som oftest vil det heller ikke være et stort problem å finne vann underveis som kan kokes opp og tilsettes.

Firepot poser er i tillegg komposterbare /Chillout.no

Naturlige og rene ingredienser

Leser du på innholdsfortegnelsen til Firepots turmat vil du lett kunne kjenne igjen enhver ingrediens, deres tommelfingerregel er å bruke kjente og naturlige råvarer man ofte benytter selv i matlagingen. Man slipper dermed en smørbrødsliste av palmeolje, diverse stivelser, glukosesirup, konserveringsmidler og lignende. Maten er enkel, god og naturlig!

Rene og enkle ingredienser man bruker på eget kjøkken /Chillout.no

Tørket – Ikke frysetørket

Firepot – Den eneste turmat produsenten som tørker og ikke frysetørker maten. Firepot benytter rene, enkle ingredienser og lager først maten helt ferdig, før den tørkes. I motsetning til de fleste andre turmatprodusenter som tørker ingrediensene hver for seg før de blandes i posen. Det betyr at man har kontroll på smaken av maten på en helt annen måte og gir et «mat fra bunnen av» inntrykk. Alle middager fra Firepot er langtidskokt og har dermed en fantastisk smakprofil.

Turmat fra Firepot /Chillout.no

Les gjerne mer om Hengekøye med flat bunn – Sov flatt og mer komfortabelt, Turkopp Emalje | Håndlagde emaljekopper til tur eller Sterke El-sparkesykler med kraftig motor – Raske & sterke sparkesykler.

Mer  Hanske med varme - Varme hender til jobb, fritid og sykling