Hopp til innholdet

Lag Din Egen El-Sykkel – El-Motor til Vanlig Sykkel

Ønsker du litt ekstra fart på sykkelen eller litt hjelp opp de bratte bakkene kan kanskje en elektrisk motor til tråsykkelen være noe for deg! Med en el-motor kan du bygge om din vanlige sykkel til en el-sykkel på en enkel måte. Med Zipforce elektrisk motor kan man enkelt bygge om en vanlig tråsykkel til en elsykkel på en rimelig måte.

Denne sykkelmotoren monterer man enten på fremhjulet eller på bakhjulet og vil gi deg ekstra krefter opp bakker eller ekstra fart på slettene. Når du har parkert kan du raskt hekte av motoren og ta den med deg for å forhindre tyveri. Motoren har også en smart app til telefonen hvor man kan gjøre justeringer og se statistikk over syklingen.

Bygg om sykkelen til en el-sykkel /Coolstuff.no
30km rekkevidde på full eller 60 km med litt hjelp /Coolstuff.no

Opptil 25 km/t

Zipforce gir en nominell effekt på 250W, noe som er nok til å hjelpe deg godt opp stigninger eller gi deg en fart på omtrent 25 km/t på flatene. Batteriet har nok kapasitet til en 30 kilometer lang tur med full speed, eller 60 km dersom du bruker den mindre og vil også lades opp når du bremser ned eller kjører i nedoverbakker.

Denne motoren til en vanlig sykkel er ett smart valg for deg som ønsker litt ekstra drahjelp til din vanlige sykkel, noe som er lett å montere og noe som er enkel å ta med seg for å forhindre tyveri. Dersom du ikke monterer på Zipforce vil sykkelen din fungere akuratt som før.

Installasjonen er beregnet for å være enkel, men det er ingenting i veien for å betale for installasjonshjelp hos en lokal sykkelbutikk.

Tåler vann og er laget i rustfritt stål i Sverige /Coolstuff.no

Et billigere alternativ

El-sykler er dyre i innkjøp og dette er derfor et supert alternativ for deg som ønsker et rimelig alternativ, men som samtidig har en rekke andre fordeler. Deriblant at den er enkel å ta med seg når man har parkert og har god ytelse til tross for sin gode pris.

Elektrisk motor til vanlig sykkel /Coolstuff.no

Les gjerne mer om Tå-Sko – For en mer naturlig løpestil i terreng og mark., Sterke El-sparkesykler med kraftig motor – Raske & sterke sparkesykler eller Turkopp Emalje | Håndlagde emaljekopper til tur.

Mer  Fallmatter til klatring - Crashpads for buldring og uteklatring