Hopp til innholdet

Bil-Camping – Madrass og seng til bil

Å overnatte i bilen er et rimelig alternativ til hytte, bobil og campingvogn. Dersom du har god nok plass i bilen vil en enkel madrass i bagasjerommet være en smart og enkel løsning når man er på tur, jakt, fisking eller sightseeing. Det anbefales å ha en bil hvor man kan legge ned baksetene eller ta dem ut, som for eksempel en stasjonsvogn eller en varebil som har et stort og åpent bagasjerom.

Dersom du ønsker litt ekstra komfort har Outlust laget denne spesialformede madrassen som passer ergonomien i de fleste biler. Den har innsnevrede kanter slik at madrassen tilpasser seg hjulbuene og har en komfortabel bredde som er stor nok for to personer.

Bilmadrass for bagasjerommet /Coolstuff.no
Madrass for bilen /Coolstuff.no

Dersom du ikke har stor nok bil eller ønsker mer plass så finnes det også et annet godt alternativ for bil-camping. Med et taktelt som monteres på takstativet har du enda mer plass til både soving og bagasje. Du får samtidig bedre ventilasjon og kommer nærmere naturen. Vi har laget en hel artikkel om smarte taktelt til bilen.

Les mer om telt til tak på bil

Les også gjerne mer om disse supersmarte og enkle pop-up teltene til 2 eller flere personer. Dersom du ønsker skikkelig god plass vil kanskje disse et stort telt med god komfort være noe for deg.


Mer  Gåmølle - Kompakt tredemølle for gåing og mosjon hjemme