Hopp til innholdet

Primuslykter – Smarte Camping lamper og belysning til teltet på gass og batteri

Få et godt lys på camping eller telttur samtidig som du får litt ekstra varme, blir kvitt insekter eller kan lade opp telefonen. Her kan du se noen populære camping lykter som er enkle å ta med seg på tur.

Flame Atmosphere Oppladbar LED-fakkel /Scandihills

Z-Bug Lantern fra Nebo er en genial lykt, lanterne og insektlampe i ett. Lanternen har blått lys som tiltrekker seg mygg og insekter og dreper dem med små metalltråder med høy volt som er ufarlig for mennesker.

La for eksempel lampen stå i teltet over natten eller før du legger deg så du slipper mygg og irriterende insekter mens du sover.

Z-Bug Lantern – Nebo /Chillout.no

Feuerhand Hurricane Lantern er en gammeldags klassisk parafinlampe som gir langvarig lys der du ikke har tilgang til strøm. Med full tank brenner lampen i ca 20 timer, eller 60 timer med en liter parafin.

Parafinlamper gir et koselig og varmt lys, og samtidig litt varme. Hurricane lanternen kommer i en rekke forskjellige farger.

Feuerhand Hurricane Lantern /Outnorth

Bright fra Sunbell er en smart solcellelampe med inkludert USB lader for å lade opp småelektronikken din mens du er på tur. Den har tre lysinnstillinger, kan lades opp før du reiser og har en praktisk hank som gjør at den er lett å frakte med seg eller henge opp i taket på teltet.

Bright – Sunbell /Chillout.no

En annen smart lykt er gasslyktene fra Kovea. Disse kommer i forskjellige størrelser med varierende lysmengde – alt etter hva du behøver. De har små modeller som egner seg til camping og telt. Eller større gasslykter som egner seg som belysning av rom og hytte.

I tillegg til belysning gir gasslyktene også ut mye varme som kan varme teltet på kalde, mørke kvelder.

Primuslykt /Outnorth.no

Ute etter lamper som ikke bruker strøm men som også passer fint på hytta? Lunelamper har en fin oversikt over mer design-rettede lamper og belysning som ikke bruker strøm, samt fine oljelamper til hytte og båt. F.eks Candela lampen som genererer elektrisitet via forbrenning. Strøm som du senere kan bruke til lys eller for å lade opp elektronikk.

Les om candela og andre lamper på lunelamper.no


Kule friluft-gadgets fra Coolstuff

Superhengekøyen Vagaborn /Coolstuff
Oppblåsbar sofa /Coolstuff
The Scrubba Bærbar Vaskemaskin /Coolstuff
Volkswagen Telt /Coolstuff