Hopp til innholdet

Trekksykkel for hund – Smart trekksparkesykkel for hundekjøring fra Kostka

Smart trekksykkel og sparkesykkel til hund for hundekjøring med lav vekt og god balanse. En trekk-sparkesykkel for hundekjøring om sommer, vår og høst lar deg trene hunden på gøy og fartsfylt måte på både vei eller i terreng!

I en sparkesykkel for hundekjøring står du oppe og har god balanse, lavt tyngdepunkt og god kontroll på fart og hindringer. Samtidig har man mindre vekt og en smalere – mer smidig konstruksjon som gjør det mulig å få høy fart og mange artige turer med hundekjøring om sommeren

Sparkesykkel til hundekjøring

Med en trekk-sparkesykkel for hundekjøring vil du oppleve mer kontroll enn dersom du bruker en vanlig sykkel med hundefeste. Dette er fordi du har et mye lavere tyngdepunkt og du vil oppleve god balanse når du står oppe på plattformen.

Trekksykler for hundekjøring /Dogbike.no

Disse trekkscooterene fra Kostka lages i Europa og består av solide rammer, skikkelige bremser og gode styreegenskaper. De har også gjennomtenkte løsninger for hvordan man kan feste hunden til sykkelen for at denne skal kunne trekke deg på en så trygg og effektiv måte som mulig.

Sparkesykkel for hundekjøring kan også brukes i terreng /Dogbike.no

Fordeler med en trekksykkel til hundetrening

  • Har en kraftig – men samtidig lettvekts konstruksjon.
  • To hjul skaper mindre motstand og tillater høyere fart.
  • Brede og solide hjul med gode bremser gir deg full kontroll.
  • En måte å aktivisere hunden på som både er gøy og spennende.
  • Perfekt til både konkurranse og trening.
  • For bruk med én eller to hunder.
  • Trygg og god måte å mosjonere både hund og fører på
Kan brukes med en eller to hunder samtidig /Dogbike.no

Med en trekksykkel kan du lettere komme frem på smale stier eller over hindringer på en komfortabel og effektiv måte og gjør det lettere å trene hunden om sommer og vår på smale, svingete stier i skogen. Som en stor sparkesykkel med store hjul kan du både trene hunden eller bruke disse på fritiden på egen hånd.

Mer  El-sparkesykkel - Tips og guide til de beste elektriske sparkesyklene

Les mer om Kule elmopeder til voksne, Løpeklokke for trening og jogging, Sterke El-sparkesykler med kraftig motor eller bli god og varm på tur med klær med varme – Jakker, hansker og bukser med varmeelement.