Hopp til innholdet

Klær med varme – Jakker, hansker og bukser med varmeelement

Sliter du med å holde varmen i vinter? Klær med innebygget varmeelement og varmetråder på batteri kan hjelpe til ved å holde deg god og varm når den verste vinterkulden setter inn. I jakker, hansker og bukser med varmeelementer slår du simpelthen på en bryter og blir god og varm på få minutter.

Klær med innebygget varme er kjempegode å bruke i alle slags situasjoner, men er kanskje spesielt godt egnet om du står mye stille på jobb utendørs, fisker, pilker, kjører snøscooter/atv eller står på post hvor du ikke får beveget deg varm. Personer som sliter med isfingre i lave temperaturer vil nyte godt av hansker og klær med varme og batteri.

Treningsjakker og fleece gensere med varme integrert /Milrab.no

Klær, jakker og bukser benytter som oftest karbontråder for å skape varme ned mot huden. Dette gir en skånsom oppvarming som også tåler å bli vasket i vaskemaskin etter bruk.

Varmeeffekten er god nok til at man ikke behøver å la varmeelementene stå på hele tiden, men man kan «pulse» ekstra varme i klærne i perioder for å få opp temperaturen i klærne. Batteriene lader du via vanlig stikkontakt og du kan også bære med deg reservebatterier for å få ekstra varme som varer igjennom dagen.

Therm-ic Ultra Heat Mittens Women /Outnorth.no
Skosåler som holder føttene varme og gode /Milrab.no

Disse hanskene fra Heat Experience er spesialutviklet for jakt, men kan også brukes til annet bruk og kjøring. Med et innebygde varmetråder og et batteri på 2200mAh holder hanskene fingrene varme i 2-3 timer avhengig av bruk. Formsydd hanske hvor varmetrådene strekker seg helt ut i fingertuppene og med en vanntett og pustende membran som holder hansken varm og tørr.
I håndflaten er det lagt inn gummigrep som sørger for godt grep selv på de glatteste stokker.

Heat Experience varmehansker /Milrab.no
Ultra Body-Heat Vest fra Pinewood /Outnorth.no

Härkila Heat-jakken er en fôret jakke med integrerte varmemembraner og et ekstra kraftig batteri på 10000mAh som kan holde deg varm i opptil 7 timer på maksnivå(52 grader). Jakken har derimot innebygde sensorer som slår seg av og på ved behov og øker dermed levetiden på batteriet betraktelig. Du kan også styre varmen selv via telefonen eller via trykknapp på jakken.

Härkila Heat jakke med for og oppvarming /Milrab.no

Ettersom jakken er foret fra før vil denne være ekstra godt egnet for ekstra kalde dager på jakt, kjøring eller fisking. Innvendig har den et varmereflekterende fôr, som forhindrer varmetap og forsterker effekten av jakkens varmemembraner. Kragen er fôret med myk fleece. På de mest kuldefølsomme delene av overkroppen – mellom skulderbladene og i korsryggen – er det sydd inn varmemembraner som ved hjelp av den tilhørende smarttelefonappen kan stilles inn til nøyaktig den temperaturen du ønsker, fra 30 til 52 °C. 

Härkila Heat jakke med for og oppvarming /Milrab.no
Varmevest for kvinner fra Heat Experience /Milrab.no
Varmevotter med varmetråder på batteri /Milrab.no

Denne oppvarmede hettejakken med varmetråder hjelper deg med å holde en god kjernetemperatur i torso og er fin å bruke på innsiden av en ytterjakke dersom du sitter mye stille i kulden på jobb, jakt eller i hobby. Med sitt oppladbare batteri på 6000mAh vil varmetrådene kunne holde deg varm i opptil 3 timer ved kontinuerlig bruk. Velg mellom 3 varmemoduser eller bruk varmetrådene ved behov.

Hettegenser med varme fra Heat Experience /Milrab.no

Heat Experience Core Series bukse med varmeelementer hjelper deg å holde varmen på beina og er en tynn og fleksibel bukse som kan sitte nærme huden og gi deg en god og komfortabel temperatur. Bukse i slitesterk nylon som er velegnet å bruke som et mellomlag med karbonfiber varmeelement foran på lårene og bak over rumpa.

Bukse med varmeelementer /Milrab.no

Les mer om Liggeunderlag til tur og camping med høy komfort, Ullgensere og ull hoodies for menn og herre, Liggeunderlag til vinter og snø eller Store Telt – Telt for familie eller store festivaltelt.

Mer  Oppblåsbar kajakk - Både praktisk og gøy

Til turen vil du kanskje nyte en varm kopp kaffe eller kakao i en av disse vakre emaljekoppene og overnatte i en Hengekøye, en komfortabel måte og overnatte utendørs på.