Hopp til innholdet

Dette innendørs skianlegget er et av nederlands høyeste punkter

Nederland er ikke akkurat et land som er kjent for høye, majestiske topper. Bortsett fra i de oversjøiske provinsene i Karribien er stort sett Nederland et ganske flatt land.


Det høyeste punktet i Nederland er åsen Valseerberg som er 322 meter høy og ligger helt sør-øst i landet nær grensen til Belgia og Tyskland. Like i nærheten ligger Snowworld Landgraaf, denne sitter også på en ås og er med sine 230 moh, et av Nederlands høyeste punkter.Snowworld Landgraaf kaller seg også Europas største innendørs ski-landsby. Den har 5 nedrenn å velge imellom, deriblant landets lengste, men også barnerenn og en stor olympisk innendørs snowboard park.I Snowworld kan man bo på et hotell mens man lærer å stå på ski, alpin eller snowboard. Her finnes også en stor innendørs klatrepark om man blir lei av å leke i snøen.


Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.no

Mer  Dette firmaet bygger innendørs spa snø-rom