Hopp til innholdet

Fine ullgensere til dame – Varme gensere i ull med fine mønstre

Lite varmer like godt som en god genser av ull i vinterkulden, det er også et naturlig materiale som fremmer godt husdyrhold for bøndene. Med disse flotte genserene av ull til dame kan du holde varmen når vinterkulden biter. En god ullgenser har de fantastiske egenskapene av å kunne holde deg varm når du er i ro, mens den også transporterer svette når du er i aktivtet.

Gridarmor er en elegant serie av varme ulltrøyer med passform for kvinner. Selve genseren er strikket i 100% myk lammull mens kragen er av polyesterfleece som gir høy isolasjon og ingen kløe. Gridarmor kommer i fine farger og mønstre, perfekt for både skitur og hverdag. Genserene kan ofte virke store i størrelsen, så det kan være lurt å velge en størrelse mindre enn den du vanligvis bruker.

Gridarmor ullgenser av lammull og fleece /Outnorth.no
Kommer i både klassisk og half-zip /Outnorth.no

Hardanger genseren er en rimelig, stilren og varm ullgenser som kombinerer akryl og 55% ull. Genseren har en høy hals med glidelås og elastiske områder som sikrer høy passform.

Hardanger ullgenser for dame /Stormberg.no
Hardanger ullgenser for dame /Stormberg.no

Nordisfjell kombinerer ull og akryl i en komfortabel genser med to-farget høy hals, et klassisk tekstilmønster og fine stretch områder som gir en god og komfortabel passform. Med sine fukttransporterende og isolerende egenskaper er dette en fin genser å bruke som et innerlag når man sitter stille eller som topplag under skituren i finværet.

Nordisfjell ullgenser /Stormberg.no

Unheindal er en klassisk og populær modell fra Stormberg som kommer i to flotte farger. Genseren har høy passform og føles lett og komfortabel mot kroppen takket være sine gode stretch, fukt og isolasjonsegenskaper.

Unheindal ullgenser /Stormberg.no
Unheindal ullgenser /Stormberg.no

Övik fra Fjällräven er en ullgenser som kommer i nydelige mønstre og flere vakre farger, med sin myke varme ull er dette en perfekt genser for både høst, vinter og vår. Dette er en slank og lett ullgenser som passer fint som innerlag på de kaldeste dagene eller som ytterlag under aktivitet eller kjølige dager.

Övik ullgenser fra Fjällräven /Outnorth.no
Övik ullgenser fra Fjällräven /Outnorth.no

Les gjerne mer om Dunparkas og Dunjakker til Dame – Hold deg varm i høst og vinter, Fine kjeledresser til damer – Kle deg varmt med stil i vinter eller Oppblåsbar kajakk – Både praktisk og gøy.

Mer  Turtøy til fjellet om sommeren- Klær til sommerens fjellturer