Hopp til innholdet

Kule sekker til friluft og fritid for voksne

Gode og komfortable ryggsekker til fritid og friluftsbruk med smart design, god bærekomfort og et kult utseende. Disse tøffe og fine ryggsekkene med sine smarte funksjoner og praktiske egenskaper kan man bruke til både arbeid, skole, men også slenge på ryggen for en tur ut i marka eller fjellet.

Aphelia – Osprey /Outdoorexperten.no

Transporter er en utmerket serie all-round reisesekk og ryggsekk til tur og fritid. Den gir ytelsen og holdbarheten til en ekspedisjonssekk, parret med komforten og de innovative egenskapene som Osprey er så kjent for.
Transporter kommer i flere varianter, blant annet roll-back, flap-back og Zip.

Osprey Transporter Roll-Back /Outnorth.no

Kule hverdagssekker som har en rekke nyttige funksjoner for en aktiv livsstil. 
Transporter Roll-sekken er laget av samme vannbestandige 400D nylon som de slitesterke duffelbagene fra Osprey, og er i tillegg utstyrt med et ryggpanel i skum med netting og polstrede skulderremmer for bærekomfort

En innvendig polstret laptop-lomme, organiseringslommer og utvendige lommer med lett tilgang gjør dette til en perfekt ryggsekk å ha med på jobben eller bytur. Med strammespenne i aluminium foran, unik rulleåpning og iøynefallende fargevalg er denne ryggsekken like elegant som den er funksjonell.

Slank, vannavvisende og serverer mange lommer. Osprey Transporter Flap-ryggsekk er et pålitelig valg for å holde deg på toppen av skoletasken. Flap har en komfortabel polstret sele hvor brystbåndet og et avtakbart bånd i livet og støtter og stabiliserer belastningen mens du er på farten, enten på foten eller på to hjul.

Osprey Transporter Flap Back /Outnorth.no

Farpoint Fairview Travel Daypack fra Osprey er en fleksibel reisekoffert designet for sømløs integrering med Farpoint- og Fairview-serien fra Osprey. Ryggsekken har låsbare glidelåser og et polstret rom som kan romme en 16″ bærbar datamaskin.

Slank bysekk fra Osprey/Outnorth.no

Osprey er kjent for å skape noen av de mest komfortable ryggsekkene på markedet. Grunnlegger Mike Pfotenhauer, som startet merket tilbake i 1974, har brukt de siste fire tiårene på å perfeksjonere ryggsekkdesignene sine – med vekt på maksimal komfort når man takler verdens tøffeste terreng. Ingenting overlates til tilfeldighetene når det gjelder Osprey-ryggsekker. Hver detalj er nøye gjennomtenkt.

Tempest fra Osprey – Spesielt utviklet for kvinner /Outdoorexperten.no

Tempest-serien har vært en av deres bestselgere de siste ti årene. Den splitter nye Tempest 20-ryggsekken er en liten ryggsekk som er ideell for dagsturer og designet spesielt for å passe den kvinnelige formen, takket være ergonomisk formet hoftebelte, sele, åk og bakpanel.

Resultatet? Større luftstrøm rundt ryggen, og det gir deg en mer behagelig bæreopplevelse, fordi den holder sekkens tunge vekt nær kroppen og sprer belastningen over hoftene.

Tempest fra Osprey – Spesielt utviklet for kvinner /Outdoorexperten.no

Ryggsekken Kånken fra svenske Fjällräven er en kul ryggsekk for hverdagen med tydelige retroinspirert design. Kånken kommer i en stor variasjon av farger som gjør at du kan finne ryggsekken som matcher deg best.

Kult retro design i mange farger /Outnorth

Kånken er ment å brukes i hverdagen og da spesielt jobb og studier. Kånken ryggsekken har derfor god plass og et stort rom hvor du kan få plass til både PC og lader, skolebøker, notatblokker i A4 format og mye mer. Men det er naturligvis ingenting i veien for at du kan rydde ut lader og notatblokker, og pakke oppi niste og termos for en tur ut i skogen med Kånken på ryggen.

Fjällräven Kånken /Outnorth

Osprey har utviklet ryggsekker for ekspedisjoner og langturer og gir deg en ryggsekk som er full av praktiske og gjennomtenkte løsninger, f.eks lommer på hoftebeltet for energibarer og småsnacks eller den dype og komfortable støtten i rygg og hofte som samtidig skaper god ventilasjon og utlufting.

Osprey ekspedisjon ryggsekk /Outdoorexperten.no

Flere store utvendige lommer gir god fordeling av utstyr, noe som betyr at man alltid vet hvor noe har blitt plassert, og eliminerer den irriterende oppgaven med å søke i ett enkelt stort rom. Glidelåslommene på midjebeltet er ideelle for små ting som mobiltelefon, pass og lommebok.

Osprey har skreddersydd ergonomi i ryggstøtten med merkbar komfort – til tross for om man skulle bære på tung last (30 kg +). Stroppene er godt polstret på alle de riktige stedene og fordeler trykket så godt som mulig, og letter eventuelle trykkpunkter.

Les gjerne mer om Tøffe militærklokker og taktiske klokker, raske el-mopeder til voksne, se hvordan du kan overnatte komfortabelt og rimelig med en hengekøye og vakre emaljekopper til turbålet og hjemmet.


For Lysende Ideer /Lampedeler.no
For Lysende Ideer /Lampedeler.no