Hopp til innholdet

Dunparkas og Dunjakker til Dame – Hold deg varm i høst og vinter

Dunjakke og dunparkas til dame som er lett og bevegelig, og gir kjempegod isolasjon mot bitende høst- og vinterkulde. En dunjakke er en god investering til vintergarderoben, men kan brukes året rundt. En av de største fordelene er at dunjakken tilbyr et svært godt vekt til varme forhold, ventilerer godt og kan enkelt komprimeres for reise.

Dunjakker til damer kommer i en rekke fine farger og fasonger, her er noen populære dunjakker fra Stormberg og andre kjente merkevarer.

Svalbard modellen fra Stormberg er en stilren og ekstra lang dunparkas som har ekstra gode varmeegenskaper og er en av Stormberg’s varmeste modeller. Parkasen har også innstrammingsmulighet rundt livet og ermer.

Svalbard – ekstra varm dunparkas /Stormberg.no

Folgefonna dunparkas for damer er en populær modell for kjølige dager – året rundt. Parkasen er fin og enkel å ta på seg for turer i by, skog og utmark, eller for små lufteturer med hunden på kalde dager og kvelder. Denne lange dunjakken er myk og behagelig å bruke, med lav vekt og kroppsnær fasong.

Folgefonna dunparkas /Stormberg.no

Dunjakken er også vindtett og lett vannavstøtende, med 55% andedun, 5% fjær og 40% polyesterfyll vil den holde deg god og varm året rundt.

Folgefonna dunparkas /Stormberg.no
Senja – Ekstrem varm dunjakke for kvinner /Chillout.no

Lyngbudalen er en elegant og flott dunparka som er svært god og isolerende, men har ett slett og «boblefri» utseende, lik en vanlig jakke. Med både vindtett og vannavstøtende egenskaper er dette et kjempegodt helårs alternativ som varmer godt på både vår, høst og vinter. Perfekt til små lufteturer i skog og by.

Lyngbudalen dunparka for dame /Stormberg.no

Ripats dunjakke for damer fra Hellner er en lett og tynn dunjakke som gir deg et ekstra varmt lag av isolasjon til byturer og lette lufteturer. Den har smale sydde kanaler og full lengde glidelås foran. Jakken har også justerbare kanter og snøringer med en kroppsnær fasong.

Hellner lett og tynn dunjakke /Outnorth.no

Stetinden er en tykk og varm dunjakke for kvinner i en lekker lilla plommefarge. Jakken er en av Stormbergs varmeste modeller og kan justeres og strammes inn rundt kroppen på mange områder. Dunjakken har også en avtagbar hette.

Stetinden varm dunjakke /Stormberg.no

Nordkapp dunjakken er Stormbergs mest populære dunjakke for kvinner og kommer i flere flotte farger. Dette er en klassisk dunjakke med puffet isolasjon som holder godt på varmen.

Nordkapp dunjakke /Stormberg.no

For deg som er lett frysen og vil ha den beste og mest isolerende dunjakken vil kanskje K7 ekspedisjons dunjakken fra Mountain Equipment være noe for deg. Denne er svært tykk og grundig isolert dunjakke for damer som også anbefales for ekspedisjoner over Grønland blant annet.
Dunjakken har en rekke smarte designtrekk, blant annet stretchsyddesømmer innvendig i jakken som minimerer dødt luftrom rundt kroppen og sørger for at man varmer opp jakken raskere.

Ekstra varm dunjakke for damer /Chillout.no

Les gjerne mer om Turtøy til fjellet om sommeren- Klær til sommerens fjellturer, Turbukser med for – Gode Isolerte turbukser som holder varmen og Fine kjeledresser til damer – Kle deg varmt med stil i vinter.

Mer  El-sparkesykkel - Tips og guide til de beste elektriske sparkesyklene