Hopp til innholdet

Turbukser med for – Gode Isolerte turbukser som holder varmen

En turbukse med innvendig for gjør det lettere å holde varmen samtidig som du har bedre bevegelsesfrihet og komfort ved at du slipper å kle på deg et ekstra lag bukse for å holde varmen. Turbukser med for er et fint valg for deg som liker å oppleve naturen på kjølige dager om vår og høst, eller til jakt og arbeid på kalde dager.

Fjällräven Keb Touring buksen er en bukse for kaldere vær, laget av et sterkt, robust firveis stretchmateriale og strategisk forsterket med det velkjente Fjällräven G-1000-stoffet. Buksen er perfekt for høst, vinter og vår, på fots eller på ski, nedre del av buksene har en glidelås slik at du kan utvide buksen til å passe over en skistøvel eller en tursko.

Fjällräven Keb Touring /Sportsnett.no

Haglöfs Barrier Pant er en lett og allsidig isolert turbukse som er lett og ta av og på, samt enkel å pakke sammen rundt sin egen lomme. Buksen har et svært lett isolerende fyll som vil føles både fleksibelt og komfortabel å ha på. Buksen har samtidig gode værbestandige egenskaper og et bredt midjeparti som øker komforten.

Haglöfs Barrier Pant /Outnorth.no

Fjällräven Drev Trousers Silent er en kjempeflott turbukse og jaktbukse som er dobbelforet og er laget i G-1000® Silent Eco materiale med vanntett Hydratic® materiale på eksponerte områder. Buksen egner seg for mange ulike aktiviteter i fjellet, både til tur og jakt på vår, sommer og høst.

Fjällräven Drev Trousers /Outnorth.no

Buksen holder deg god og varm og har et smart design med formsydde knær med lommer til eventuelle knebeskyttere. To håndlommer, en solid benlomme med belg og lokk på høyre ben og en mindre lomme til multiverktøy på venstre. Forsterket med doble lag stoff og vanntett Hydratic over bak og knær så du slipper å bli våt hvis du setter deg ned på fuktig underlag.

Fjällräven Sörmland Turbukse er en varm og behagelig turbukse og jaktbukse fra Fjällräven med vind og vann resistante materialer som samtidig er veldig gode på å ventilere bort fuktighet fra kroppen. Med et luftig nettingfor som går ned til under knærne får man ekstra isolasjon der det trengs.

Fjällräven Sörmland Turbukse /Outnorth.no

Buksen har normal passform med normal midje som er litt høyere bak, slik at buksen sitter godt også når du setter deg på huk eller bærer ryggsekk med hoftebelte, og praktiske lommer.

Fjällräven Sörmland Turbukse /Outnorth.no

Farvatn og finseheia er fôrete skallbukse er myke og behagelig bukser med vanntette egenskaper, fireveis stretchfunksjon og god isolasjonsevne takket være et tykt og komfortabelt tricotfòr. Turbuksen er hurtigtørkende og er utviklet for et aktivt friluftsliv der man ønsker optimal bevegelsesfrihet.

Farvatn foret turbukse /Stormberg.no
Finseheia turbukse /Stormberg.no

Seeland North Lady er egnet for vått og kaldt vær på grunn av den gode og varme Thinsulate-polstringen på innsiden av buksen kombinert med et vanntett, lett Seetex 2-lags skall. Tøff og holdbar bukse, men likevel med et flatterende feminint snitt.

Seeland North Lady /Outnorth.no

Les mer om Hoka Sko – Hvorfor løpere elsker Hoka skoene, Fine kjeledresser til damer – Kle deg varmt med stil i vinter eller oppdag Klær med varme – Jakker, hansker og bukser med varmeelement til ekstra kalde dager.


For Lysende Ideer /Lampedeler.no
For Lysende Ideer /Lampedeler.no