Hopp til innholdet

Fine kjeledresser til damer – Kle deg varmt med stil i vinter

Kjeledresser har tradisjonelt vært et ganske sørgmodig klesplagg, noe man hiver på seg når vinterkulden virkelig setter inn og man har lyst til å være sikker på å holde seg varm. Men hvorfor ikke da heller velge en varmedress som også ser bra ut?
Det finnes flere fine kjeledresser og varmedresser til dame som både ser bra ut, og som definitivt klarer å holde deg varm.

Snoen kjeledress i softshell /Stormberg.no

I en slik kjeledress kan du unngå at snøen sniker seg inn mellom ytterplaggene og du isolerer kroppen enda bedre mot vinterkulden. Slik holder du deg varm enda lengre når du er ute om vinteren!

Ute Vinterdress til damer med for – Vind og vanntett for ekstra kalde dager /Stormberg.no

En kjeledress eller vinterdress er et ypperlig plagg for deg som er mye ute eller sitter stille utendørs, f.eks om du arbeider i barnehage, kjører snøscooter eller er ute i akebakken med barn og venner. En god kjeledress varmer også godt selv på de kaldeste vinterdagene og disse fine modellene vil samtidig være komfortable å gå med.

Lara Ski suit er en nærmest James Bond inspirert antrekk beregnet for aktiviteter som skikjøring, snowboard og alpin. Den har en slank fasong og gir høy komfort og passform takket være durAtec® SuperStretch materiale følger den fasongen.
Den gir god lufting ved aktiviteter, men er upolstret så dersom det er veldig kaldt eller du sitter mye stille bør du ha gode innerlag.

Lara Ski Suit /Outnorth.no

Nordlys termodressen er toppmodellen fra Stormberg med vanntette egenskaper, kraftig vindavstøtende og har et mykt og varmt teddyfor på innsiden. Dressen passer fint til både aktiviteter og stillesitting utendørs. Dressen har justeringsmuligheter og mange funksjonelle detaljer.

Nordlys termodress med mykt teddyfor på innsiden /Stormberg.no

UTE fra Stormberg er en vand og vindtett kjeledress som holder vinden og regnværet ute og holder deg varm, samtidig som den ser veldig bra ut. Den har et mesh for og strikk innstramninger om livet slik at den føles mer formriktig etter ditt behov. Selve kjeledressen er lett foret slik at du kan bruke den hele året og tilpasse de innerste plaggene etter temperaturen i været.

Ute kjeledress for kvinner /Stormberg.no

Den populære UTE kjeledressen kommer også i en enda bedre isolert vinterversjon – For deg som fryser lett!

UTE vinterdress – for ekstra kalde dager /Stormberg.no

Alta er en ny kjeledress til damer som er utviklet for å være varm og komfortabel på kalde vinterdager! Den har gode vind og vannavstøtende egenskaper med en passform som gjør at den også egner seg til aktivitet. Kjempegod å bruke til f.eks snowboard, ski og slålom!

Alta kjeledress for dame /Stormberg.no

Expedition Down Suit fra Bergans er det optimale plagget for overlevelse i ekstrem kulde og er en vinterdress som er mer beregnet for overlevelse og ekspedisjoner enn normal hverdagsbruk. Den har et slitesterkt ytterlag med forsterkninger og er vindtett og svært vannavvisende og vil være et selvskrevent valg når topper og isøder skal erobres!

Expedition Down Suit fra Bergans /Outnorth.no

Snoen er en myk og komfortabel softshell vinterdress som er ypperlig til aktiviteter som slalom eller brett siden dressen har en god stretch og gir mye bevegelsesfrihet. Snoen har samtidig en kroppsnær passform og justerbart belte i livet.

Snoen – softshell dress fra Stormberg /Stormberg.no

Hold deg ekstra varm med disse fine pannebåndene med dun fra norske Thermopoc eller om du fryser lett om vinteren vil du kanskje investere i klær med varmetråder og batteri? Dersom du liker å campe ute om vinter, høst eller vår er det lite som er bedre enn godt tøy og et liggeunderlag som isolerer godt mot kulde. Se også våre tips til turtøy på fjellet.

Mer  Tights med lomme - Trening og løpetights med lomme til mobil og nøkler