El-Scooter – Raske & Tøffe elektriske scootere som kan brukes på veien

Vil du ha en elektrisk scooter du kan sitte på, kjøre langt mens du kommer dit fort? I motsetning til en elektrisk sparkesykkel kan du sitte komfortabelt på disse kule nye elektriske scooterene fra Mibostyling. Disse modellene av el-scooter kan også registreres for å brukes på veien, helt lovlig.

Med en toppfart på 45 km/t og rekkevidde på mellom 60 og 80 kilometer vil en elektrisk scooter være et kjempefint alternativ for rask transport på fritid eller til jobb. Med sine 1500 watt el-motorer drar disse el-scooterene deg raskt opp de bratteste bakker og har god akselerasjon.

En el-scooter kan lovlig registreres på vei og vil da være et fint transportmiddel for nærtransport eller for rimelige reiser mellom jobb og hjem. En elmoped og el-scooter kan kjøres på vei med bil, mc eller mopedlappen. Les mer om el-moped.

El-mopeder kan registreres og kjøres på vei

Finnes i 3 modeller

Modell X3 / Mibostyling

El-scooterne har en kraftig 1500 watts motor som vil dra deg med letthet opp bratte bakker og et stort 20 ampere/60V batteri med svært lang rekkevidde på 8 mil.

  • Motor: 1500 watt
  • Batteri: 60 Volt – 20 AH Lithium batteri.
  • Bremser: Hydraulic disc brake
  • Sertifikat: EEC,COC og CE
  • Ladetid: 4-6 timer
  • Rekkevidde: 80 km
  • Toppfart: 45 km/t
Modell X3 / Mibostyling

Disse el-scooterene kommer i tre varianter med et knalltøft “chopper” utseende, et behagelig sete og et langt styre som gir en komfortabel kjørestilling.

Modell X1 /Mibostyling
Skivebremser og høy kvalitet

Disse el-scooterene er med sin ekstremt lange rekkevidde på 80 km perfekte for deg som ønsker ekstra lang rekkevidde.

Perfekt til fritidsbruk

Modell X2 /Mibostyling

Med en toppfart på 45 kmt kan du ikke bruke disse i trafikken, hvor fartsgrensen på små elektriske kjøretøy er 20 kmt.

El-scooter til barn

Denne kule “Lowrideren” fra Rull er kanskje den kuleste måten en 8-12 åring kan forflytte seg på. Denne scooteren kjører på strøm og har en batteritid på 45 minutter med skikkelig skivebrems og kan gå opptil 18 km/t. Et perfekt leketøy for barn som vil lære seg balanse før man eventuelt senere tar steget opp mot trail eller cross.

Lowrider fra Rull /Gardenstore.no
Lowrider fra Rull /Gardenstore.no

Les mer om el-moped til voksne, elektriske sparkesykler med lufthjul eller hvordan man låser en sparkesykkel.