Hopp til innholdet

El-Scooter – Raske & Tøffe elektriske scootere som kan brukes på veien

Vil du ha en elektrisk scooter du kan sitte på, kjøre langt mens du kommer dit fort? I motsetning til en elektrisk sparkesykkel kan du sitte komfortabelt på disse kule nye elektriske scooterene fra Mibostyling. Disse modellene av el-scooter kan også registreres for å brukes på veien, helt lovlig.

Med en toppfart på 45 km/t og rekkevidde på mellom 60 og 80 kilometer vil en elektrisk scooter være et kjempefint alternativ for rask transport på fritid eller til jobb. Med sine 1500 watt el-motorer drar disse el-scooterene deg raskt opp de bratteste bakker og har god akselerasjon.

En el-scooter kan lovlig registreres på vei og vil da være et fint transportmiddel for nærtransport eller for rimelige reiser mellom jobb og hjem. En elmoped og el-scooter kan kjøres på vei med bil, mc eller mopedlappen. Les mer om el-moped.

El-mopeder kan registreres og kjøres på vei

OBG Rides V7 er en toppmodell innen elektriske mopeder som kan registreres for bruk på vei og har en sperret toppfart på 45 km/t. Med en rekkevidde på 60 km og kraftig 2000W motor er dette en elektrisk moped som er velegnet for by, pendling og andre korte turer i hverdagen.

OBG Rides V7 – Elektrisk moped EU /CDON.no
El-moped med skilt – OBG Rides /CDON.no

OBG Rides V6 modellen er en attraktiv ny el-moped med en kul retro-look som får deg til å glede deg til å ta denne ut på en kjøretur til butikken, ned til stranda eller til skolen. El-mopeden kan registreres (koster 500 kroner) og kan etter det brukes fullt lovlig på norske veier.

  • Stort batteri
  • 3000W Motor
  • Kan dra opp helninger på opptil 30 grader
  • 60 km rekkevidde
  • Retro design
OBG Rides V6 /CDON.no
Elektrisk moped i kul retro stil /CDON.no

Perfekt for deg som er ute etter et billig ekstra framkomstmiddel til korte turer eller til ungdommen. V6 modellen har et stort batteri som gir en rekkevidde på opptil 60 kilometer og har en sperret toppfart på 45 kilometer i timen.

El-Moped fra OBG Rides /CDON.no
Skivebremser og høy kvalitet

Disse el-scooterene er med sin gode rekkevidde på 60 km perfekte for deg som ønsker et rimelig fremkomstmiddel til pendling og handleturer i nærområdet.

Mer  Hengekøye: Ett godt valg til overnatting og camping

Perfekt til fritidsbruk

Med en toppfart på 45 kmt kan du ikke bruke disse i trafikken, hvor fartsgrensen på små elektriske kjøretøy er 20 kmt.

El-scooter til barn

Denne kule «Lowrideren» fra Rull er kanskje den kuleste måten en 8-12 åring kan forflytte seg på. Denne scooteren kjører på strøm og har en batteritid på 45 minutter med skikkelig skivebrems og kan gå opptil 18 km/t. Et perfekt leketøy for barn som vil lære seg balanse før man eventuelt senere tar steget opp mot trail eller cross.

Lowrider fra Rull /Gardenstore.no
Lowrider fra Rull /Gardenstore.no

Les mer om el-moped til voksne, elektriske sparkesykler med lufthjul eller hvordan man låser en sparkesykkel.