Hopp til innholdet

Klær mot mygg – Bli kvitt mygg og knott

I vår del av verden vil mygg og knott være mer som en plage som er vanskelig å skjerme seg fra, mens i andre deler av verden utgjør mygg også en stor helserisiko for mennesker, dette har firmaet craghoppers bestemt seg for å gjøre noe med.

De har nemlig utviklet en linje klær og tekstiler som frastøter mygg og beskytter deg samtidig mot plagende myggstikk såvel som myggbårne sykdommer.

Hodemyggnett Ultra Fine Mesh /Scandihills
Komfortable bukser med myggbeskyttelse /outnorth.no

En myggbukse er en turbukse som er impregnert med myggavstøtende stoff som er vevd inn i stoffet.

Det betyr at buksen er «livsvarig» beskyttet mot mygg og tåler vask i vaskemaskinen. Buksene er komfortble og har flere andre gode egenskaper en skikkelig turbukse skal ha.

Hettegenser mot mygg – Til hverdagen og trening /outnorth.no

Craghoppers sin unike løsning ved at myggmiddelet er vevd inn i tekstilene gjør at man kan gjøre hverdagslige klær 90% myggavstøtende. F.eks denne hettegenseren som kommer i flere farger og kan egne seg fint til både tur i fint vær, men også til fotballtrening eller små fisketurer.

Nano Mosquito Pyramid Double /Scandihills

Der kan du blant annet også finne andre klær som fungerer mot mygg, f.eks sokker, hatter og jakker.

Bøtte med anti mygglys med Citronella duft /Scandihills

Se gjerne disse dekorative fjellkoppene / emaljekoppene med vakre motiv – perfekt til tur, hytte og hjem. Du kan også se mer om oppblåsbar kajakk for én eller flere personer, tursekk med stol, gode løpesko i skogen og turtøy til fjellet.


For Lysende Ideer /Lampedeler.no
For Lysende Ideer /Lampedeler.no