Hopp til innholdet

Elektrisk Skateboard med Bremse – Artig og lett hverdagstransport

Et elektrisk skateboard er et artig alternativ til elsparkesykkel eller el-sykler med sitt enkle design og svært bærevennlige design. Få følelsen av å fly langs veiene og ta det enkelt med deg inn på buss eller med inn i butikk eller jobben. Dette longboardet med elektriske motorer i bakhjulene er et kompakt alternativ for deg som ønsker en enkel transportmetode i hverdagen.

Med 1200W motorer er dette el-skateboardet beregnet for voksne personer opptil 100kg og vil ta deg komfortabelt frem også i oppoverbakker. Rullebrettet kommer i 3 motoralternativer som tar hensyn til ditt budsjett og behov.

Styr fart og brems via den håndholdte kontrolleren /Ruller.no

Hvordan bremse?

Ett hyppig spørsmål er hvordan man bremser med skateboard, men med et elektrisk skateboard/longboard blir dette veldig enkelt. Via den håndholdte kontrolleren kan du enkelt styre fart og brems slik at du kan fokusere på å bevege deg trygt og sikkert frem.

Innebygget bremse gjør det lett å bruke skateboardet i bakker og helninger selv for nybegynnere slik at du hele tiden har god kontroll. Du kan til og med bevege deg i revers.

Innebygget bremse og motor i bakhjulene /Ruller.no

Mikrotransport som tar liten plass

Elektriske skateboard og longboard med motor tar liten plass, noe som gjør det enkelt å ta det med seg overalt. Dette er et perfekt mikrotransportmiddel for deg som har langt å gå hjem fra bussen eller bare skal ta en rask tur til butikken. Skateboardet har 12 km rekkevidde med en toppfart på opptil 35 km/t. Med en vekt på omkring 7.5 kg er rullebrettet lett å bære med seg og kan lades opp på bare 4 timer.

Les gjerne mer om mikrotransport og elektriske kjøretøy, se blant annet Elektrisk cross – Kule elektriske crossere for barn, Raske sparkesykler – Elektrisk sparkesykkel for deg som vil ha mer fart og Sterke El-sparkesykler med kraftig motor – Raske & sterke sparkesykler.

Mer  Sammenleggbar Gryte og Kjele - Kompakt & Lav vekt, perfekt til tursekken og MC

For Lysende Ideer /Lampedeler.no
For Lysende Ideer /Lampedeler.no