Hopp til innholdet

Elektrisk cross – Kule elektriske crossere for barn

Vil du ha en artig og actionfylt aktivitet til barnet som samtidig gir god trening, bedre reaksjonstid og god balanse vil kanskje crosskjøring være noe for deg å vurdere. Elektriske crossere/moped for barn er en gøy hobby som får timene til å fly – og vil også være en perfekt inngangsport for annen motorsport.

Nitrox El-Cross er en kraftfull og populær elektrisk crosser med en motor på 1600W som tar kjøreren opp til en hastighet på opptil 40km/t. Crosseren kan naturligvis justeres i styrke og hastighet og vil være en perfekt crosser for større barn som vil ha en sykkel de kan tilpasse seg til.

Nitrox 1600W elektrisk cross for barn /Ruller.no

Nitrox har solid støtdemping foran og bak, samt gode skivebremser og solide dekk med knatter for terreng – og gruskjøring.

Nitrox 1600W elektrisk cross for barn /Ruller.no

Nitrox Dirtbike Trial er har litt lavere effekt og sittehøyde og er fin for nybegynneren og mindre barn. Sykkelen har en toppfart på omkring 25km/t og er lav i midten slik at man enkelt rekker ned og kan ha god kontroll. Topphastigheten reguleres til mellom 8 km / t og 25 km / t.

Nitrox 1000W Trial elektrisk dirtbike /Ruller.no

Hjulene er utstyrt med robuste off-road dekk og støtdemping er både foran og bak. Dobbelskivebremser, momentstyring, tenningsnøkkel og batteriindikator er tilgjengelige.

Nitrox 1000W Trial elektrisk dirtbike /Ruller.no

Sikkerhetsråd

Sikkerhet skal være største prioritet når det gjelder elektriske minicrossere for barn. Det er viktig å ha en god grunnbalanse, samt sikkerhetsutstyr som riktig passende hjelm, kne – og albuebeskyttere og lukkede sko. En beskyttelsesvest eller rustning vil også anbefales.

For nybegynneren kan en elektrisk motocross være et godt alternativ. Med elektrisk drift behøver man ikke å lære seg clutch – gir med det første, og man kan da fokusere mer på kjøringen. Elektriske motocrossere er også stillegående og vil gjøre det enklere å konsentrere seg med kjøring og balanse. I tillegg kan disse som regel justeres i hastighet og styrke, og man kan dermed tilpasse crosserne til barnets alder og ferdighetsnivå.

Mer  Treningsklokke med musikk og bluetooth - sync med spotify

Motocross er en populær sport i Norge, og det er flere baner rundt om i landet der entusiaster kan trene og konkurrere. Du finner ofte baneanlegg i ditt nærområde eller man kan kjøre på private områder.

Noen av motocrossbanene i Norge – Søk gjerne i ditt nærområde for bedre oversikt /kilde: google maps

Les gjerne mer om Fine sykler med lasteplan – Elektriske transport sykler, Raske sparkesykler – Elektrisk sparkesykkel for deg som vil ha mer fart og Terreng El-Sykkel – Actionfylt sport i skog og fjell med offroad E-Sykkel.