Hopp til innholdet

Gode (og rimelige) vintersko med for!

Sko kan være dyrt, heldigvis behøver man ikke alltid grave så dypt i lommeboken for å finne fine modeller med god kvalitet til en rimelig pris. Stormberg er for de fleste mest kjent for turklær og turutstyr, nå har de også utvidet med et sortiment av flotte tur og fritidsko til en overkommelig pris.

Oset er en flott modell som passer bymiljø, skole og arbeid. Skoen har et tykt og behagelig for som holder føttene dine gode og varme, og med sin vanntette membran holder skoen deg tørr også. Skoen har et sporty og moderne design som passer ypperlig til fritidsbruk – også om vinteren.

Oset vintersko /Stormberg.no

Voss er fine og høye vintersko for dame med foret innside som holder deg god og varm og en høy såle som holder deg tørr.

Voss vintersko med foret innside, vanntett membran og høy såle med forsterkninger /Stormberg.no

Krossdal til dame er en rimelig tursko med vanntett membran, forsterket tå og hæl og en såle med god mønsterdybde som sikrer godt grep. Siden skoen er bygget opp med tekstil for å holde vekten nede bør skoen impregneres med jevne mellomrom, dette kan du enkelt gjøre med en spray. Skoen er av lav vekt, til helårsbruk og passer utmerket til fritidsbruk og skogsturer.

Krossdal dame tursko /Stormberg.no

Lunden er en flott høy sko/støvel med høy såle, syntetisk skinn og vanntett membran. Den har også et behagelig tykt for som er forhøyet over ankelen og gir god komfort. Skoen har en tidløs og moderne stil med dekorbelte og røffe snorspenner.

Lunden – Høy sko til kalde dager /Stormberg.no

Brimse er en lav vekts modell for deg som vandrer mest i bymiljøer – kjekk for deg som liker en casual stil. Skoen er bygget av tekstil som bør impregneres og ett godt for som holder deg varm. Den har også forsterkninger i hæl og tå slik at den varer lengre.

Brimse – sko med lav vekt med for /Stormberg.no

Heimre er en solid og god tursko til en lav pris i medium høyde til herre. Skoen har ankelstøtte for forsterket stabilitet når du går i ullendt terreng, god mønsterdybde og forsterkede partier i tå og hæler. Med sin vanntette memebran holder den føttene dine tørre og varme og passer til helårs bruk i skog, by og fjell.

Heimre tursko /Stormberg.no

Les gjerne mer om gode tips til Hanske med varme – Varme hender til jobb, fritid og sykling, Dunparkas og Dunjakker til Dame – Hold deg varm i høst og vinter eller Gode Jakt(tur)sko og Jaktstøvler for Herre og Dame – Hold deg tørr og komfortabel.

Mer  Vil du bo på nordpolen? Ny ide om igloo hotell