Hopp til innholdet

Hanske med varme – Varme hender til jobb, fritid og sykling

Varmehansker har små, tynne varmetråder innebygget i tekstilet som drives av oppladbare batterier og holder hånd og fingrer gode og varme. Tidligere varmehansker var ofte klumpete og uhåndterlige, men moderne varmehansker kommer i mange varianter og tykkelser. Her kan du lese mer om varmehansker for jakt, jobb og fritid. Men også tynne varmehansker for deg som ønsker små hansker med god oppvarming.

Jakthansker og arbeidshansker med varme

Å fryse på fingrene mens man sitter på post eller går støkkjakt er ikke behagelig og tar ofte bort fokuset man trenger når man er på jakt. Heat Experince har derfor utviklet noen rugge femfingerhansker og en tradisjonell votte med vann og vindtett membran samt en avtagbar fingerlomme slik at man kan føle avtrekkeren når det trengs.

Disse vottene og hanskene med varme er også idelle for deg som av og til behøver full fingerfølighet til for eksempel arbeid utendørs. Med et 2200 mAh oppladbart batteri og tretrinns varmefunksjon kan du holde fingrene varme i opptil 5 timer.

Jakt og arbeidshansker – Votte og hanske med avtrekk for fingre fra heat experience /Outnorth.no

De tynneste hanskene med varme på markedet

Therm-IC er en spesialist på klær med varme og deres light-serie er de tynneste hanskene Therm-ic lager. Disse tynne hanskene har 360 graders oppvarming av hånd og fingre, noe som gir en komfortabel oppvarmning av hele hånden. Men siden disse varmehanskene er så tynne er de også veldig allsidige til flere aktiviteter utendørs.

De tynneste varmehanskene fra Therm-IC – Perfekt for deg som arbeider med hendene ute /Outnorth.no

Light er en veldig god allround hanske du kan bruke om vinteren som varmer opp hendene dine behagelig – også langs fingrene. Med sitt tynne design og 10K membran som tillater lufting og hindrer vanninntrengning kan disse også brukes for deg som arbeider ute i kulden, står på ski eller snowboard eller sykler til jobb på kalde dager.

Therm-Ic light kommer i to versjoner /Outnorth.no

En tynn varmehanske har allikevel sine begrensninger – det er begrenset hvor mye kapasitet man kan presse inn i et produkt som skal lages så slank og tynn som mulig, men for deg som arbeider ute eller behøver en tynn hanske. Vil disse varmehanskene fra Therm-IC være et veldig godt alternativ for deg som sliter med kalde fingre.

Med 10K membran som puster, men hindrer vanninntrengning /Outnorth.no

Skinnhanskene fra Heat Experience er godt isolerte med varmetråder for ekstra oppvarming. Disse hanskene har geiteskinn for ekstra hardførhet, isolering og beskyttelse og er veldig gode hansker for deg som først og fremst ønsker å holde hendene dine varme og komfortable. Hanskene er litt større enn de andre hanskene i kategorien og passer derfor godt til tur, ski eller alpin hvor man ikke behøver å bruke fingrene til fint arbeid.

Varmevotter med geiteskinn for kalde dager /Outnorth.no

Varmehanskene er oppladbare med en batteritid på ca 5 timer, og du kan velge varmestyrke fra 1 til 3 veldig enkelt. Konstruksjonen med ekte geiteskinn, 100g PrimaLoft®-isolasjon og vanntett og pustende membran, resulterer i et tidløst, slitesterkt og funksjonelt design. Hanskene produseres i slitesterke vann og vindavstøtende materialer med formsydd utførelse.

5-finger varmehansker med touchfinger /Outnorth.no

Få flere gode tips til bekledning, les mer om Gode Jakt(tur)sko og Jaktstøvler for Herre og Dame – Hold deg tørr og komfortabel, Gode Jakker til Løping og Jogging eller Turbukser med for – Gode Isolerte turbukser som holder varmen.

Mer  Komfortabel og Lett Ryggbeskyttelse for Ski, Alpin, Snowboard og Ekstremsport